Hobrovej 13b
9530 Støvring
Mail: post@stfysiocenter.dk

Tlf.: 98 37 38 55

 
  
 

Mød vores professionelle personale


Vi har et uddannet og erfarent personale bestående af 5 fysioterapeuter, der alle tilbyder den rette behandling og vejledning på et højt fagligt niveau. Vi ønsker at give alle vore klienter den mest optimale og effektive behandling gennem stærke værdier som professionel faglighed, høj kvalitet og forståelse for det enkelte individ.

Derfor sørger vi også altid for at uddanne os løbende og konstant holde os opdaterede på ny viden inden for vores felt, ligesom vi gerne bruger hinanden som sparringspartnere. Gennem en stor passion for vores fag og et højt fagligt engagement tilbyder vi dermed en grundig forundersøgelse, et effektivt behandlingsforløb samt professionel rådgivning – alt for at sikre den mest optimale og effektive behandling.

Hos Støvring FysioCenter er individet i fokus. Vi lægger stor vægt på en individuel behandling, således du som patient ikke blot overlades til dig selv med hensyn til genoptræning.

Det betyder, at du altid møder en fysioterapeut, der lytter til lige præcis dine behov. Vi starter altid et forløb med en grundig forundersøgelse, hvor vi lytter til dine problemer og får en forståelse for årsagen bag lidelsen. Derigennem kan vi sikre den helt rigtige behandling til dine behov.Fysioterapeut

Thomas ØstergaardFysioterapeut

Karina SteensgaardFysioterapeut

Lene Nysæther BakFysioterapeut

Mette Røndrup Jensen
Fysioterapeut

Maria GrønFysioterapeut

Peter Væggemose SvendsenCenterleder

Anette Holme

 Sekretær

Lone Balle

 

Støvring FysioCenter
Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Tlf. 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749
Se vores personale her
Online Booking Træning klik her
Kontakt os her