Hobrovej 13b
9530 Støvring
Mail: post@stfysiocenter.dk

Tlf.: 98 37 38 55

 
  
 

Fysioterapi

Lider du af trætte, spændte og ømme muskler, eller mærker du udstråling til arme og ben? Har du fået en sports-, arbejds- eller anden akut skade eller overbelastning, der giver smerter og fysiske gener?

Hos Støvring FysioCenter tilbyder vi behandling inden for hele fysioterapiområdet i form af både genoptræning og forebyggelse. Hvad enten du lider af en kronisk smerte eller en akut opstået skade, er vi behjælpelige med en professionel og effektiv behandling tilrettet dine individuelle behov.

Vi behandler de fleste lidelser i hele bevægelsesapparatet såsom ryg, nakke, skulder, knæ og ankel, ligesom vi også er specialiseret i genoptræning efter operation, ulykke eller en hjerneblødning.  

Ved dit første besøg på klinikken vil en af vore dygtige fysioterapeuter gennemgå en grundig forundersøgelse af dig, hvor vi tager udgangspunkt i dine problemer og din oplevelse af lidelsen. Derefter planlægger vi sammen med dig et videre behandlingsforløb, der kan indeholde manuel terapi i form af enten massage, udspænding, mobilisering eller elterapi/apparaturbehandling såsom laser, ultralyd og kortbølge. Desuden kan der tilbydes holdtræning og instruktion i div. øvelser.

Vi sørger naturligvis for at vejlede og rådgive dig så godt som muligt, så du føler dig helt tryg ved behandlingen og også selv kan tage øvelser med hjem, som kan afhjælpe dine lidelser og smerter i hverdagen.

Hos Støvring FysioCenter er vores mangeårige erfaring og høje faglige niveau med til at sikre dig en effektiv og optimal behandling. Vores vilje til videreuddannelse er stor, og vi stræber efter konstant at være på forkant med ny viden inden for de forskellige behandlingsformer, så vi kan sikre de bedste behandlinger for vore klienter.

 Vores evne til at lytte og sætte os grundigt ind i lige præcis dine problemer og individuelle situation er ligeledes din garanti for professionel og effektiv behandling.

 Du kan kontakte os på telefon 98 37 38 55 eller kigge forbi vores FysioCenter, så vi kan tage en personlig snak om dine muligheder for fysioterapi.

 

Støvring FysioCenter
Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Tlf. 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749
Se vores personale her
Online Booking Træning klik her
Kontakt os her