Hobrovej 13b
9530 Støvring
Mail: post@stfysiocenter.dk

Tlf.: 98 37 38 55

 
  
 

Personlig træning

Personlig træning henvender sig til alle, som ønsker at få det maksimale ud af deres træning. Hvad enten du er helt ”grøn” indenfor træningsverdenen eller har flere års erfaring. Personlig træning kan hjælpe dig igennem en varig livsstilsændring, sikre en optimal genoptræning efter operation eller sørge for, at du presser din fysik maksimalt. Træningen tilpasses til dig, dine mål, ønsker og behov, så du når dine mål på en sikker måde.

Eksempler, hvor personlig træning ofte giver stort udbytte:

Sammensætning af personlig træning foregår efter dine behov. Det er helt op til dig om det er 30 eller 60 minutter, om det er en gang om måneden eller 4 gange om ugen. Vi tilpasser det, så det er mest fordelagtigt for dig.

Prisen er 300kr. pr. halve time uanset, hvordan dit forløb sammensættes.
Du kan købe et klippekort til 5 timer, hvor du får den 6. time gratis til 3000kr. Du sparer således 600kr
BOOK og hør nærmere i receptionen.

Personlige trænere:

Maria Grøn
Er Fysioterapeut, instruktør og uddannet personlig træner indenfor nedenstående kategorier:

Marias træningstider er meget fleksible. Der aftales derfor træningstider personligt med Maria.
Maria er fysioterapeut, professionsbachelor i sundhed og ernæring og uddannet personlig træner. Hun har stor erfaring med kost og træning samt genoptræning af skader og skadesforbyggende træning. Maria har de sidste 10 år hjulpet rigtig mange mennesker med at opnå deres mål til en sundere livsstil og større livskvalitet samt at opnå deres træningsmæssige mål, hvad enten det så er øget muskelmasse, opstramning af kroppen eller at blive klar til sit første halvmaraton. Hendes store passion er at gøre brug af sin faglige viden om sammenhængen mellem kost og træning for at hjælpe andre til en sundere livsstil.

Anette Holme
Er instruktør og personlig træner indenfor nedenstående kategorier:

Anettes træningstider er meget fleksible, og aftales derfor personligt med Anette.
Anette er uddannet Fitness instruktør, Personlig træner og kostvejleder. Med Anette, vil du få en anderledes træning, hvor I sammen kæmper jer frem til dit mål, Anette vil grine, græde og kæmpe sammen med dig. Du vil også kunne få råd angående din kost. Det bliver benhårdt og sjovt, og med Anette har du kompetent hjælp lige ved din side.

Støvring FysioCenter
Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Tlf. 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749
Se vores personale her
Online Booking Træning klik her
Kontakt os her