Hobrovej 13b
9530 Støvring
Mail: post@stfysiocenter.dk

Tlf.: 98 37 38 55

 
  
 

FIRMAAFTALE

Støvring FysioCenter er nu begyndt at lave fordelagtige aftaler med virksomheder, der ønsker at sættes fokus på medarbejdertilbud og sundhed på arbejdspladsen. Vi har mange tiltag, som er relevante og aktuelle for virksomheder, der ønsker at sætte fokus på arbejdsmiljø, trivsel og sammenholdet på virksomheden. I det følgende vil du blive introduceret for 3 tilbud:

Træning

Fagligt sundhedsteam i huset.

Motion og hold hos Støvring FysioCenter giver dig tryghed og kompetent rådgivning, når du ønsker at motionere og træne specifikt, effektiv og korrekt. Fysioterapeuten kan vejlede dig, så du undgår skader og sikrer dig maksimalt udbytte af din aktivitet.

I Støvring FysioCenter har vi adskillige hold af varierende karakter, som Jeres medarbejdere kan deltage på, fx: 

Medarbejder rabatter for virksomheder over 5 medarbejdere:

1: Træning og holdtræning - Fri adgang til alle træningsfaciliteter samt hold inkl. personligt tilrettelagt træningsprogram og gennemgang af maskinerne…………. Normalpris: 299kr/mdr. Jeres pris: 249kr/mdr

2: 10-turskort (- Fyshold) (Få to gratis klip)…………………… Normalpris: 500kr. Jeres pris: 400kr.

OBS: Der er ved alle oprettelser 0kr i oprettelses gebyr, (normalpris: 99).

Sundhedstjek

Et sundhedstjek på din virksomhed giver jer et unikt indblik i jeres medarbejders sundhed, som bl.a. har betydning for arbejdsmiljøet, trivsel og sygefravær.

Sundhedstjek giver en mulighed for, at den enkelte medarbejder kan se sin egentlige sundhedstilstand. Det kan være med til at give et reelt billede af, hvordan sundheden ser ud i hverdagen.

Sundhedstjekket kan være et effektivt redskab til at skabe motivation til at yde en ekstra indsats for sundheden og give dine medarbejdere indblik i, hvor de skal ligge deres fokus ud fra de resultater, de får i sundhedstjekket.

Basis + Yderligere tjek, ca. 45 min: (pris afhænger af antal medarbejdere)

Ergonomisk vejledning: (pris afhænger af antal medarbejdere)

Ergonomien er af stor betydning for den enkelte medarbejders oplevelse af sin arbejdsdag. Hvis ikke arbejdsstationen passer, kan det være medvirkende til dårlige komfort og evt. smerter, som kan være af betydning for den medarbejderens effektivitet og arbejdsevne.

Vi giver ergonomisk vejledning, så den enkelte medarbejder får den optimale arbejdsstation og forståelse for brugen af de mange muligheder hver enkelt arbejdsstation indeholder, samt hvad der er det mest optimale for den enkelte medarbejder.

Har dine medarbejder kendskab og viden om den gode arbejdsstilling, får du større trivsel blandt dine medarbejder, forbygger evt. ubehag i bevægeapparatet og bedrer dine medarbejderes koncentrationsevne og effektivitet.

Arbejdsfunktioner kunne fx. være: 

Udbydelse tilrettelægges efter den enkelte virksomhed

Vi ser frem til at høre fra dig, om ovenstående tilbud kunne være interessante for din virksomhed.

Vi kommer gerne forbi til et uforpligtende møde, hvor vi kan skræddersy et evt. forløb efter jeres ønsker.

Støvring FysioCenter
Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Tlf. 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749
Se vores personale her
Online Booking Træning klik her
Kontakt os her