Skip to main content

Massageordning

En massageordning kan fremme et bedre og produktivt arbejdsmiljø

Få jeres egen massageordning der kan sætte jeres virksomheds behov i fokus.
Bliv kontaktet

Hvorfor er firmamassage en fordel for virksomheden?

Med en massageordning fremmer man medarbejdernes fysiske og mentale sundhed samt giver dem mere energi, hvilket i sidste ende vil resultere i et bedre og mere produktivt arbejdsmiljø.

Ordningen er fleksibel og sikrer, at der frit kan skrues op og ned for de komponenter, der er størst behov for. Derudover vil Støvring FysioCenters massører skabe rammen for en komplet behandling med brug af de rigtige massageteknikker. Vi klarer administrationen og garanterer gode resultater og skræddersyr således en massageordning i samarbejde med jeres virksomhed, så den imødekommer behovene på netop jeres arbejdsplads.

Støvring FysioCenter kobler viden og erfaring i arbejdet med jer for at opnå størst mulig sundhedseffekt.
Bliv kontaktetLæs om massageordningens formål

Massageordningen har 4 formål for jeres virksomhed

At fremme afslapning og velvære (afspændingsmassage)

Afspændingsmassage virker generelt afslappende og udspændende på muskulaturen og egner sig derfor godt til behandling af hævelser og lette belastninger af bevægeapparatet eller som en pause fra en travl arbejdsdag.

At fjerne myoser og spændinger (fysiurgisk massage)

Fysiurgisk massage kan fjerne muskelspændinger og ophobninger af affaldsstoffer i muskulaturen, også kendt som myoser. Desuden kan fysiurgisk massage fjerne spændingshovedpine og andre skader, som relaterer sig til bevægeapparatet.

At mindske stress

Fysisk berøring, som fx massage, er godt til at forebygge stress, da berøring frigiver oxytocin i hjernen. Oxytocin er også kendt som kærlighedshormonet og er nødvendigt for vores sundhed og trivsel. Massage er derfor et godt middel til at holde kroppen i balance.

At fastholde dine medarbejdere

Med en massageordning fremstår arbejdspladsen mere attraktiv. Ønsker man at fastholde og tiltrække medarbejdere til sin arbejdsplads, er en attraktiv massageordning den rigtige løsning. Massageordningen skal være tilgængelig og billig for medarbejderne.

Erfarent og veluddannet team
med viden indenfor flere specialistområder
Vi hjælper virksomheder med at løfte sundhedsstrategien, så den forankres i kulturen
Baseret på den nyeste evidens som
gavner trivsel, energi og bundlinjen

Massage på arbejdspladsen

Massøren kører til jeres arbejdsplads og giver behandling i arbejdstiden. I vælger selv antal timer, dage og tidsrum, der passer jer. Massøren har briks og olie med. Medarbejderne står for lagen og håndklæde. Virksomheden sørger for at stille et lokale til rådighed. På den måde opnår I:

  • Bedste pris
  • Minimal administration
  • Adgang til jeres eget bookingsystem
Kontakt osLæs om massageordninger

Mulige ordninger

Da skatterådet i 2006 ændrede deres hidtidige praksis, betød det at arbejdsgivere har mulighed for at tilbyde deres ansatte en massageordning uden at medarbejderne bliver beskattet af ordningen.

  • Betalt af arbejdsgiver
    (Som en del af virksomhedens sundhedsordning kan man vælge fx at tildele sine medarbejder 1 x massage om måneden. Ønsker medarbejderen mere, kan dette tilkøbes direkte ved massøren, men igennem samme bookingsystem)
  • Bruttolønsordning
    (Arbejdsgiveren stiller massagebehandling til rådighed mod at medarbejderen går ned i bruttoløn svarende til massagens pris. På den måde opnår medarbejderen en besparelse på 35 – 42% afhængigt af medarbejderens skattesats. Her beslutter medarbejderen på årsbasis hvor mange klip de ønsker til massage, hvorefter dette trækkes fra.)
  • Delebetaling
    Arbejdsgiver og medarbejder betaler 50/50.
Kontakt os

Vi ser frem til at samarbejde med jer

Uanset om I har brug for strategisk rådgivning, individuel behandling eller gruppeaktiviteter, er vores ekspertteam klar til at skræddersy løsninger, der passer til jeres behov. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at styrke trivslen, energien og produktiviteten på arbejdspladsen.

Læs vores ofte stillede spørgsmål her >

Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Telefon: 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749

Skal vi kontakte dig? Udfyld venligst nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

    Ofte stillede spørgsmål

    Hvordan finder jeg ud af om I kan hjælpe vores virksomhed?

    Ved at udfylde vores kontakt formular, bliver I ringet op. Vi finder her en passende tid til et møde, hvor vi kommer ud til jer, for at drøfte jeres behov for rådgivning og sparring og hvordan vi kan hjælpe jer.

    Er det gratis at få et tilbud?

    Ja, det er gratis at få et tilbud. Vi skræddersyer alle løsninger!

    Optimeret sundhed og trivsel på arbejdspladsen

    Støvring FysioCenter er dedikeret til at styrke din virksomheds sundhed gennem skræddersyede sundhedsfremmende og forebyggende løsninger. Med vores konsulentbaserede tilgang fokuserer vi på at skabe et sundt arbejdsmiljø, der fremmer trivsel og produktivitet blandt dine medarbejdere.

    Hvorfor vælge Støvring FysioCenter?

    Specialiserede konsulenter: Vores team består af erfarne konsulenter med ekspertise inden for sundhedsfremme og forebyggelse på arbejdspladsen.

    Skræddersyede tiltag: Vi tilpasser vores løsninger til dine virksomheds specifikke behov for at sikre maksimal effektivitet og engagement.

    Innovative metoder: Vi benytter os af innovative og evidensbaserede metoder samt den nyeste viden inden for sundhedsfremme og forebyggelse for at skabe bæredygtige og effektive løsninger til jeres virksomhed.

    Resultatorienteret tilgang: Med fokus på målbare resultater arbejder vi målrettet mod at forbedre dine medarbejderes sundhed og trivsel.

    Book et uforpligtende møde med Støvring FysioCenter i dag

    Kontakt os nu for at starte rejsen mod en sundere og mere produktiv arbejdsplads. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at implementere effektive sundhedstiltag, der vil gavne både dine medarbejdere og din virksomheds bundlinje.

    Close Menu