Skip to main content

Babyundersøgelse og behandling (0-18 mdr)

Vi hjælper dig og dit barn i trygge omgivelser

Book behandlingBliv kontaktet

Føler du dig bekymret og usikker omkring dit barns udvikling?

At se ens barn kæmpe med sansemæssige, motoriske udfordringer eller have svært ved at falde til ro kan være følelsesmæssigt udfordrende for enhver forælder. Vi har fokus på at hjælper jer og jeres barn, med de udfordringer i møder i jeres dagligdag. 

Hos Støvring FysioCenter har vi en helheds orienteret tilgang. Det betyder at du som forældre er med hele vejen og vi ser på jeres barn med et helhedsorienteret blik. Vi er her for at støtte dig og dit barn gennem specialiseret børneundersøgelse og behandling.

Hos Støvring FysioCenter kan vi tilbyde professionel hjælp til din baby
af baby-og børnefysioterapeut Lene Nysæther Bak.
Genkender du en af de nedenstående problematikker?
 • Dit barn har fordøjelsesproblemer
 • Dit barn græder meget
 • Dit barn sover dårligt og vågner meget brat
 • Dit barn har en favoritside, ser mest til den ene side
 • Dit barn ligger i en C-form
 • Dit barn har tendens til skævt kranie
 • Dit barn har svært ved at ammes, foretrækker det ene bryst
 • Dit barn har svært for at ligge på maven
 • Dit barn ligger i flitsbue
 • Dit barn gylper meget
 • Dit barn har eller har haft stramt tungebånd
Vi giver os tid
til at høre dine oplevelser
Certificeret hos
Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi
Behandlingsformer
uden bivirkninger
baby

Hvad er formålet med behandlingen?

Fødsel er en hård oplevelse for barnet, uanset om det er en hurtig vaginal fødsel, en fødsel der varer i over 20 timer, eller om barnet kommer til verden ved kejsersnit. Det kan opstå flere udfordringer i løbet af fødslen, når barnet er på vej ud igennem fødselskanalen, eller barnet kan have ligget på en uhensigtsmæssig måde inde i maven, siddet skævt i mors bækken. Derfor bliver mange babyer født med spændinger i muskler og bindevæv, og det kan ses en asymmetri i nakke, skuldre, ryg, hoften eller bækken. Spændinger som kan blive til større problemer, hvis de ikke bliver gjort noget med.

Derfor er formålet med behandlingen at:

Skabe ro i nervesystemet
Løsne op for muskelspændinger og asymmetri
Hjælpe din baby
Book behandlingMød vores behandler

Sådan har vores klienter oplevet vores behandlinger

Lene Nysæther Bak

Baby- og børnefysioterapeut

Certificeret hos Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi

Lene Nysæther Bak

Baby- og børnefysioterapeut

Certificeret hos Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi

Jeg hjælper hver dag familier med deres barns udvikling og trivsel

Jeg støtter dagligt forældre om deres børns udvikling og trivsel. Mit navn er Lene Nysæther Bak, og som en dedikeret fysioterapeut hos Støvring Fysiocenter har jeg specialiseret mig i børneundersøgelse og behandling.

Med min viden og erfaring inden for behandlingsteknikker såsom kraniosakralterapi, børnefysioterapi, zoneterapi, kinesiologi, bindevævsbehandling og babymassage, tilbyder jeg skræddersyede løsninger, der hjælper og støtter dit barns motoriske udvikling, bevægelsesmønstre eller generelle trivsel. Jeg er passioneret omkring at sikre, at hvert barn får den optimale start på livet, og jeg er her for at støtte dig og dit barn på rejsen.

Kontakt mig gerne for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe med at fremme dit barns velvære og udvikling.

Kontakt mig her

Sådan foregår et behandlingsforløb hos os

Ved babybehandling bruges der behandlingsteknikker indenfor kraniosakralterapi, børnefysioterapi, zoneterapi, kinesiologi, bindevævsbehandling og babymassage.

1. Første konsultation

Babyundersøgelse og behandling star starter altid med samtale omkring dit barns trivsel generelt, graviditet og fødsel. Har I som forældre bemærket noget usædvanligt ved barnets bevægelser og motorik eller græder barnet meget og har svært ved at falde til ro?

Ud fra denne samtale observeres og undersøges dit barns motorik, reflekser, led-bevægelighed og asymmetri; alt sammen for at danne sig et overblik og hvilke behandlings- og øvelsesstiltag, der kan være relevante for dit barn.

2. Opfølgende konsultationer

Hver gang laves der en ny status på indsatser og sammen med fysioterapeuten finder i frem til hvordan barnets motoriske udvikling understøttes.

3. Efter forløbet

Efter forløbet vil i kunne forvente at have fået en masse viden om barnet og dets udvikling, samt hvordan I i fællesskab kan arbejde videre.

Der er afsat god tid til et babytjek/behandling, så baby kan føle sig tryg. Behandlingen foregår helt på babys præmisser, og er meget blid og foregår i rolige omgivelser.

Vi ser frem til at hjælpe dig og dit barn

Udfyld formularen her og du vil blive ringet op hurtigst muligt.
Her kan vi sammen drøfte, hvordan vores behandlinger kan understøtte dit barns langsigtede sundhed og motoriske udvikling.

Vi vil ringe dig op til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skræddersy en individuel behandlingsplan til dit barn.

Læs vores ofte stillede spørgsmål her >

Kontakt os
Ring på 98373855
eller skriv til os: post@stfysiocenter.dk

Skal vi kontakte dig? Udfyld venligst nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad nu hvis mit barn er ked af det?

  Det er barnet der er i fokus. Derfor er det også barnet der sætter tempoet for behandlingen.

  Hvad skal mit barn have på?

  Barnet skal blot komme som det er og som det føler sig mest tryg. Tøj som barnet kan bevæge sig frit i, er at fortrække.

  Dækker min sundhedsforsikring?

  De fleste sundhedsforsikringer dækker en del af din behandling, men der kan forekomme egenbetaling.
  Klinikken indberetter automatisk til Sygesikringen Danmark.

  Kan jeg benytte min henvisning fra min læge?

  ”Nej” ved Lene, da hun er specialiseret inden for børn og børne behandling, og da dette lægger ud over alm. fysioterapi, er dette ikke på henvisningen. Lene sender status til din læge ved endt behandling, såfremt I ønsker det.

  Book behandling
  Du kan nemt bestille hos os.
  Book online her.
  Kontakt os
  Ring på 98373855
  eller skriv til os: post@stfysiocenter.dk
  Find vej
  Hobrovej 13b, 9530 Støvring
  > Rutevejledning
  Åbningstider
  Træningscenteret: Alle dage: 05:00-23:00

  Optimal udvikling for din baby: Babyfysioterapeutisk behandling hos Støvring FysioCenter

  Velkommen til Støvring FysioCenter, hvor vi tilbyder specialiseret børneundersøgelse og behandling for spædbørn fra 0 til 18 måneder. Vores tilgang er holistisk og tilpasset hvert enkelt barns behov, for at sikre den bedste start på livet. Hos Støvring FysioCenter forstår vi, at de første måneder af et barns liv er afgørende for deres fremtidige sundhed og udvikling. Derfor er vores team af erfarne fysioterapeuter dedikeret til at tilbyde den mest omfattende og kærlige omsorg.

  Vores behandlingsafsæt omfatter en bred vifte af behandlingsmetoder såsom kraniosakralterapi, børnefysioterapi, zoneterapi, kinesiologi, bindevævsbehandling og babymassage. Disse teknikker er nøje udvalgt for at fremme sund motorisk udvikling, lindre ubehag og understøtte generel trivsel hos spædbørn.

  Hvert barn er unikt, og derfor skræddersyr vi vores behandlingsplaner for at møde netop dit barns specifikke behov. Om dit barn har udfordringer med motorik, græder meget, eller har svært ved at falde til ro, er vi her for at hjælpe og støtte.

  Vi forstår, at som forældre, ønsker du det bedste for dit barn. Derfor arbejder vi tæt sammen med dig gennem hele processen, så du føler dig tryg og informeret. Hos Støvring FysioCenter er dit barn i sikre og kærlige hænder.

  Book en tid i dag for at se, hvordan vi kan hjælpe dit barn med at opnå den bedste start på livet. Vi ser frem til at byde dig og dit barn velkommen i vores center!

  Close Menu