Skip to main content

Mænd og Underliv – GynObs

Specialiseret fysioterapi til dig, der lever med problemer eller smerter i underliv eller bækkenbund

Vi tilbyder undersøgelse og behandling for en lang række af tilstande relateret til det at være mand.
Book behandlingBliv kontaktet

Vi tilbyder en lang række forskellige behandlingsformer

GynObs fysioterapi er diagnostik og behandling af smerter og problematikker,
 der er relateret til bækkenet, bækkenbunden og underliv. Med mange års erfaring tilbyder vi behandlinger inden for forskellige lidelser og problemer. Nedenfor finder du en udvalgt liste inden for GynObs fysioterapi, som vi har specialiseret os i.

GynObs fysioterpi er ikke blot forbeholdt kvinder, da mænd også har en bækkenbund. På samme måde som mange kvinder kan mænd døje med gener såsom:
 • inkontinens (urin, luft og afføring)
 • smerter i underlivet, smerter ved samleje og orgasme
 • blæretømningsbesvær/efterdryp
 • tarmproblemer
 • rejsningsproblemer (erektil dysfunktion)
Se priserMød vores behandler

​ Føler du dig hæmmet i dagligdagen på grund af problemer i underliv eller bækkenområde?

Oplever du begrænsninger i dit arbejds- og fritidsliv på grund af problemer i underlivet eller bækkenområde?

Problemer i underliv eller bækkenområdet kan begrænse din livsglæde og hindre dig i at leve dit liv fuldt ud. Hvis du som mand oplever problemer i underlivet eller bækkenområdet, bør du overveje at starte et behandlingsforløb for at forbedre din livskvalitet. Hos os står vi klar til at hjælpe dig, med problematikker som kan have stor indflydelse både fysisk, psykisk og socialt. Ud fra din diagnose, din beskrivelse af dine problemer og symptomer, samt den undersøgelse der laves – vil vi sammen udarbejde et behandlings og træningsforløb som passer netop til dig.

Uddannet og erfaren certificeret fysioterapeut med ekspertise inden for gynækologi.
Vores erfarne fysioterapeut Janne er uddannet indenfor gynækologi, urologi og obstetrik. Hun er specialuddannet til at undersøge bækkenbunden og har særlig viden om dysfunktioner og gener, der kan være relateret til underliv og bækkenbund som mand.
Book behandlingSådan foregår et underlivstjek

Vi hjælper alle mænd uanset alder

Vi tilbyder behandling til mænd i enhver livsfase – ofte er det aldersrelateret, men selv yngre mænd kan døje med problemer med bækkenbund og underliv. Desværre oplever vi at mange mænd enten ikke søger hjælp eller går længe inden de søger læge eller inddrager deres partner. Det er aldrig for sent at søge hjælp, og mange af disse problemer kan afhjælpe med den rette undersøgelse og behandling/træning.

Vores behandlinger indebærer ofte
 • Rådgivning/vejledning
 • Bækkenbundstræning tilpasset dig
 • Evt. Afspænding af bækkenbund
 • Udspænding
 • Blæretræning
 • Manuel behandling
 • Styrke/stabilitet/udholdenhedstræning
Se priserMød vores behandler

Sådan foregår et forløb hos os

Vi gør alt for at du føler dig tryg

1. Første konsultation

Ved et underlivstjek hos en GynObs fysioterapeut er det primært fokus en dybdegående indvendig undersøgelse og vurdering af bækkenbunden. Undersøgelsen udføres af vores dygtige UroGynObs fysioterapeut Janne.

Til en start, vil der være en dybdegående snak omkring din historik, gener samt hvad du ønsker og har af mål for dit forløb.

Efter vores snak omkring ovenstående, laves bl.a. en grundig indvendig undersøgelse af din bækkenbund. Vi er specialuddannet til at undersøge bækkenbunden og har særlig viden om dysfunktioner og gener, der kan være relateret til underliv og bækkenbund.

Bækkenbunden/knibefunktionen testes bl.a. med

 • hastighed på dine knib
 • styrke
 • udholdenhed
 • timing
 • symmetri

Den fysioterapeutiske tilgang vil være målrettet at vi finder årsagen til dine gener så vi kan arbejde med disse. Behandlingen vil derfor kunne omfatte manuelle teknikker fx for at reducere muskelspændinger og spændinger i relation til smerterne. Derudover kan det være relevant med hjemmeøvelser med fokus på hvad du selv kan gøre.

Undervejs vil du blive informeret, og afslutningsvis vil du modtage den vejledning, du behøver for at være godt forberedt, så du får en forståelse af, hvordan de gener, du har henvendt dig med, hænger sammen. Vi udarbejder en fælles plan for forløbet, så du kan nå dine mål.

Vi aftaler, om der er behov for opfølgning, hvordan du skal udføre din træning, samt om der eventuelt er behov for behandling, f.eks. arvæv eller muskelspændinger.

Book en behandling her >

2. Opfølgende konsultationer

Efter første konsultation vil en opfølgning have til formål, at følge op på den vejledning der er blevet givet. Opfølgningen kan fx være på øvelsesinstruktion samt vurdering af potentiel fremgang og styrke i vævet.

Opfølgningen og behandlingen er målrettet den enkeltes forløb. Så har du smerter vil Janne tage hånd om dette, fx med smertelindrende behandling, samt strategier på hvordan du hjælpes langsigtet. Er du i gang med et træningsprogram, vil opfølgningen sikre dig, at du føler dig sikker i dine øvelser, om der er behov for progression for at nå dine mål, og sikre at øvelserne udføres med god kvalitet.

Opfølgningen vil dreje sig om målet, så du føler dig godt klædt på i den rigtige retning. Det kan også dreje sig om behandling, fx at løsne arvæv, mobilisering af ryg og bækken, arbejde med vejrtrækning/udspænding og bækkenbund eller andet. Alt sammen hvad der er vurderet fra undersøgelsen samt jeres tidligere snak.

OBS: Alle konsultationstider er inklusive tid til af- og påklædning, journalføring og eventuel betaling.
En UroGynObs fysioterapeut kan tilbyde indvendig undersøgelse af underliv og bækkenbundsmuskulaturen. Vores speciale gør, at vi kan undersøge og behandle analt, hvilket kan være til stor gavn for dig med underlivsgener. Der er altid plads til at du undervejs kan stoppe, hvis du føler ubehag eller smerter.
Janne Mølgaard Hansen 

Specialist og uddannet
indenfor Gynækologisk Fysioterapi

Janne Mølgaard Hansen 

Specialist og uddannet
indenfor Gynækologisk Fysioterapi

Jeg hjælper dagligt mænd med behandling af underlivsgener

Jeg har hjulpet utallige patienter med at overvinde underlivsproblemer, og hjulpet dem tilbage til et normal liv uden gener. Vi kan også hjælpe dig med at udvikle en skræddersyet behandlingsplan, der adresserer dine specifikke symptomer og sætter dig på vejen mod dine ønsker og mål.

Mit navn er Janne Mølgaard Hansen, og jeg er GynObs fysioterapeut hos Støvring FysioCenter. Jeg har uddannet mig og specialiseret inden for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi. Her igennem har jeg fået specialviden om bækkenets anatomi, udredning af bækkenproblematikker og behandlingsmetoder.

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at håndtere dine underlivsproblemer og støtte din vej mod den hverdag og træning du ønsker.

Kontakt mig her

Vi ser frem til at hjælpe dig

Du er velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak. Hvis vi ikke svarer, så læg en besked eller send en mail, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

For booking, brug venligst vores bookingsystem.

Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Telefon: 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749

Skal vi kontakte dig? Udfyld venligst nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

  Book behandling
  Du kan nemt bestille hos os.
  Book online her.
  Kontakt os
  Ring på 98373855
  eller skriv til os: post@stfysiocenter.dk
  Find vej
  Hobrovej 13b, 9530 Støvring
  > Rutevejledning
  Åbningstider
  Træningscenteret: Alle dage: 04:30-23:00

  Støvring FysioCenter
  Eksperter i behandling af underlivsproblemer

  Hos Støvring FysioCenter er vores mål at hjælpe dig af med dine gener i relation til bækken, bækkenbund og underliv. Vi tilbyder specialiseret fysioterapi, der er skræddersyet til at genoprette din sundhed og forbedre din livskvalitet. Vores dedikerede terapeuter guider dig gennem et behandlingsforløb, der er baseret på evidens og tilpasset dine individuelle behov.

  Hvorfor vælge Støvring FysioCenter?

  Vi sørger for at vores patienter modtager behandlinger med høje og trygge standarder. Her er nogle af de grunde, hvorfor patienter vælger os til behandling af deres problematikker:

  Erfarne fagfolk: Vores team består af erfarne og veluddannede fysioterapeuter, der har ekspertise inden for en bred vifte af behandlingsmetoder og teknikker.

  Ikke to personer er ens, og vi anerkender derfor at symptomer og smerter er forskellige. Derfor tilpasser vi hver behandlingsplan for at målrette de specifikke udfordringer og mål til netop dig. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg i vores hænder.

  Moderne faciliteter: Vi anvender avanceret udstyr og moderne teknologier for at sikre behandlinger, der er både effektive og behagelige.

  Book din konsultation hos Støvring FysioCenter

  Føler du dig klar til at tage hånd om dine underlivsproblemer? Kontakt Støvring FysioCenter i dag for at aftale din første konsultation. Vores erfarne og veluddannede personale står klar til at vejlede dig gennem dit forløb og hjælpe dig på vej mod helbredelse.

  Close Menu