Skip to main content

Fysioterapi med og uden henvisning

Fysioterapi for alle

Vi holder dig i bevægelse. Få hjælp til dine skader og gener i overkroppen.
Book behandlingKontakt os

Med henvisning

Du kan få tilskud til fysioterapi, hvis du har en henvisning fra din praktiserende læge. Du kan få tilskud på omkring 40 % af dine behandlinger. Du skal dog være opmærksom på, at der er forskellige priser fra første konsultation til genoptræning og holdtræning hos fysioterapeuten. Vi arbejder indenfor den offentlige sygesikring og efter overenskomst, derfor kan du bruge din henvisning hos os.

Derudover tilbyder Støvring FysioCenter ydelser og behandlinger, som ikke falder under sygesikringen. Det kan fx være holdtræning, akupunktur, laser og massage. Priserne herfor finder du på prislisten.
Book behandlingSådan foregår et behandlingsforløb

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder individuel, grundig undersøgelse og behandling! Vi arbejder med afsæt i evidensbaseret praksis og stor faglighed. Vi er et stærkt team af 10 fysioterapeuter sammensat specifikt for at dække alle områder grundigt, så vi kan hjælpe netop dig med din problematik bedst muligt.

Udover almen fysioterapi har vi hos Støvring FysioCenter videreuddannet os indenfor flere områder. Læs mere herom under ”specialer” og under personaleprofilerne.

Læs mere om os her

Uden henvisning

MEN… vi arbejder også udenfor sygesikringen, dermed behøver du ikke have en henvisning for at få behandling. Du kan dog modtage tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” uanset om du har henvisning eller ej!

Sådan foregår et behandlingsforløb hos os

Vi tager udgangspunkt i din hverdag og dine krav til kroppens funktioner. Det er i samtalen og undersøgelsen I i fællesskab finder frem til den intervention, der passer til dig. Hos os er du i trygge hænder.

1. Første konsultation

Første konsultation du møder på klinikken (ej v. akuttid) er der afsat 45 min., så vi kan lave en grundig undersøgelse, optage journal og finde frem til rette behandlingstiltag for dig.

2. Opfølgende konsultationer

Ved opfølgende konsultationer vil der være afsat 30 min. pr. opfølgende konsultation, inkl. behandling/genoptræning og journaloptag.

Medbring: håndklæde og lagen til konsultationerne.
OBS: Alle konsultationstider er inkl. af- og påklædning, journalføring og evt. betaling.

Vi ser frem til at hjælpe dig

Du er velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak. Hvis vi ikke svarer, så send en e-mail og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

For booking, brug venligst vores bookingsystem.

Ved akutte smerter vil vi gøre vores bedste for at finde en akuttid til dig.

Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Telefon: 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749

Close Menu