Skip to main content

Virksomhedstræning & bevægelse

Opnå sundhedsforbedringer i jeres virksomhed

Modtag sundhedsfremmende rådgivning der skaber effekt.
Kontakt os

Mindsk smerter og styrk samarbejdet

Træning og bevægelse udført i arbejdstiden sammen med kollegaer kan mindske smerter i ryg, nakke, skuldre og arm samt have en række afledte positive psykologiske og sociale effekter. Selv få minutters træning kan give resultater!

Vidste du, at I kan søge tilskud?

I kan søge om tilskud til sundhedsfremmende aktiviteter i form af fysisk træning, som kan forbedre jeres medarbejderes sundhed og mindske smerter.

Søg tilskudBliv kontaktet

Sundhed og fællesskab

Hos Støvring FysioCenter har vi stor kendskab og erfaring til træning og bevægelse med fokus på at øge medarbejdernes sundhed, styrke fællesskabet og give plads til sved, grin og gode oplevelser. Vi kan sætte netop det forløb sammen,  som giver mening for jeres virksomhed og medarbejdere.

Pausegymnastik

Pausegymnastik kan være godt på mange måder; det giver et ”break” i arbejdet, som øger koncentrationen og effektiviteten, når man går i gang igen, men man sikrer sig også få bevæget sig, og derved øger medarbejdernes velvære på stedet. Dette er med til at forebygge mange stillesiddende arbejdsskader og skavanker samt smerter og ømhed i muskler, sener og led.

Firmatræning

Firmatræning på virksomheden eller i Støvring FysioCenter lokaler.

Træningsvejledning

Vejledning i eget træningsrum så dine medarbejde med interesse herfor, kan modtage professionel vejledning og rådgivning i træning og få udarbejdet et program, som passer til den enkeltes medarbejders mål – Træningsrummet skal jo bruges!

Events

Events kan være med til at styrke fællesskabet og lade dine medarbejdere udfolde sig sammen. Dette udarbejdes i tæt samarbejde med Støvring FysioCenter og virksomheden.

Personaleforenings træning

Personaleforeningstræning er et tilbud, som ligger under personaleforeningen, hvor det fx kan tage afsæt i holdtræning på virksomheden eller i Støvring FysioCenters lokaler; enten ugentligt eller som et aktivt indspark til et event.

Bliv kontaktet

Vi ser frem til at samarbejde med jer

Uanset om I har brug for strategisk rådgivning, individuel behandling eller gruppeaktiviteter, er vores ekspertteam klar til at skræddersy løsninger, der passer til jeres behov. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at styrke trivslen, energien og produktiviteten på arbejdspladsen.

Læs vores ofte stillede spørgsmål her >

Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Telefon: 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749

Skal vi kontakte dig? Udfyld venligst nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvordan finder jeg ud af om I kan hjælpe vores virksomhed?

  Ved at udfylde vores kontakt formular, bliver I ringet op. Vi finder her en passende tid til et møde, hvor vi kommer ud til jer, for at drøfte jeres behov for rådgivning og sparring og hvordan vi kan hjælpe jer.

  Er det gratis at få et tilbud?

  Ja, det er gratis at få et tilbud. Vi skræddersyer alle løsninger!

  Optimeret sundhed og trivsel på arbejdspladsen

  Støvring FysioCenter er dedikeret til at styrke din virksomheds sundhed gennem skræddersyede sundhedsfremmende og forebyggende løsninger. Med vores konsulentbaserede tilgang fokuserer vi på at skabe et sundt arbejdsmiljø, der fremmer trivsel og produktivitet blandt dine medarbejdere.

  Hvorfor vælge Støvring FysioCenter?

  Specialiserede konsulenter: Vores team består af erfarne konsulenter med ekspertise inden for sundhedsfremme og forebyggelse på arbejdspladsen.

  Skræddersyede tiltag: Vi tilpasser vores løsninger til dine virksomheds specifikke behov for at sikre maksimal effektivitet og engagement.

  Innovative metoder: Vi benytter os af innovative og evidensbaserede metoder samt den nyeste viden inden for sundhedsfremme og forebyggelse for at skabe bæredygtige og effektive løsninger til jeres virksomhed.

  Resultatorienteret tilgang: Med fokus på målbare resultater arbejder vi målrettet mod at forbedre dine medarbejderes sundhed og trivsel.

  Book et uforpligtende møde med Støvring FysioCenter i dag

  Kontakt os nu for at starte rejsen mod en sundere og mere produktiv arbejdsplads. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at implementere effektive sundhedstiltag, der vil gavne både dine medarbejdere og din virksomheds bundlinje.

  Close Menu