Skip to main content

Skulder, albue, håndled

Behandling af skulder, albue og håndled

Vi holder dig i bevægelse. Få hjælp til dine skader og gener i overkroppen.
Book behandlingKontakt os

Har du udfordringer som påvirker dine almindelige daglige funktioner?

Gener og begrænsninger i bevægelsen kommer aldrig belejligt. Det er træls ikke at kunne tage en skjorte eller jakke på uden at få ondt i skulderen. Det er træls ikke at kunne passe sit arbejde ved tastaturet. Det er træls ikke at kunne skrive eller vride en karklud – det er træls, når simple dagligdagsfunktioner bliver en daglig overvindelse, og endnu mere træls bliver det, når dette påvirker både fritids- og arbejdsliv og dermed livskvaliteten.

Derfor er det vigtigt at få kigget på dine problematikker hurtigst muligt, så vi kan få dig hurtigt videre i din hverdag, og så du kan klare almindelige dagligdagsfunktioner mere frit igen.

Årsagen til problemer i overkroppen kan være mange, men som oftest skyldes det en akut skade eller overbelastning. Uanset hvad, vil du ved en grundig undersøgelse og den rette behandling hurtigt kunne komme videre.

Ved Støvring FysioCenter er der hjælp at hente; vi har stor erfaring og mange kompetente fysioterapeuter, der ALLE kan hjælpe dig med dine gener i skulder, albue og hånd.
Book behandlingSådan foregår et behandlingsforløb
Vi sammensætter altid et behandlingsforløb, som tilpasses dit problem:
 • Skuldersmerter
 • Betændelse i en slimsæk
 • IndeklemingsSyndrom/Impingement
 • Albuesmerter
 • ”Musse-arm”
 • Golfalbue
 • Tennisalbue
 • Smerter til armen efter fald
 • Brud til overarm, underarm, håndled, fingre
 • PostOperative gener
 • Sportskader

Mød vores erfarne
certificerede fysioterapeuter

Vores fysioterapeuter arbejder både inden og udenfor for den offentlige sygesikring. Du behøver derfor ikke en henvisning for at modtage fysioterapeutisk behandling. Som medlem af Sygeforsikringen danmark, kan du – uanset om du har en henvisning eller ej – få tilskud.

Læs mere om os her

Sådan foregår et behandlingsforløb hos os

Vi tager udgangspunkt i din hverdag og dine krav til kroppens funktioner. Det er i samtalen og undersøgelsen I i fællesskab finder frem til den intervention, der passer til dig. Hos os er du i trygge hænder.

1. Første konsultation

Ud fra en grundig samtale og undersøgelse, findes der frem til den relevante behandling og de bedste indsatser for at hjælpe dig med din problematik.

2. Opfølgende konsultationer

Hver gang laves der en ny status på indsatserne og sammen med fysioterapeuten finder I frem til hvilken behandling/øvelser, der er relevante.

3. Forebyggelse og vedligeholdelse

Du vil i forløbet få viden og redskaber, der kan hjælpe dig til  undgår at få samme skade eller gener sker igen.

OBS: Alle konsultationstider er inklusive tid til af- og påklædning, journalføring og eventuel betaling.

Vi ser frem til at hjælpe dig

Du er velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak. Hvis vi ikke svarer, så send en e-mail og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

For booking, brug venligst vores bookingsystem.

Ved akutte smerter vil vi gøre vores bedste for at finde en akuttid til dig.

Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Telefon: 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fysioterapi?

Det vigtigste formål med fysioterapi er at få kroppens funktioner til at fungere optimalt og herigennem at øge livskvaliteten.
Hos Støvring FysioCenter forsøger vi at efterleve Danske Fysioterapeuters vision:
”Sammen gør vi syge mennesker raskere. Svage mennesker stærkere. Sunde mennesker sundere. Vi holder mennesker i bevægelse. Det er godt for den enkelte, for familien, kærligheden, arbejdet og økonomien. (…)  Bevægelse er midlet. Frihed er målet. Frihed til at flytte sig og få et bedre liv.”

Fysioterapi anvendes således, når kroppens funktionsevne er blevet påvirket på grund af forskellige omstændigheder. Dette kan både være en skade, smerter på forskellige grundlag, operationer eller sygdom, som har nedsat kroppens funktions- eller bevægelsesevne.

Med hjælp fra en fysioterapeut kan du få hjælp til at klarlægge dine udfordringer, og hvilke muligheder, der findes af behandling/træning. Sammen med din fysioterapeut lægger en behandlingsplan, som skal afhjælpe dig i dine daglige udfordringer, smerter og mere; alt sammen for at sikre den bedste kvalitet af det enkelte liv uanset livssituation.

Hvem kan behandles med fysioterapi?

ALLE; børn, unge, voksne og ældre – syge som raske – kan i princippet behandles og genoptrænes hos en fysioterapeut. Det vil dog typisk være personer, som har nedsat funktion og/eller har smerter i de bevægelige dele af kroppen (muskler, led, sener og nerver) samt spændinger, som kan drage størst fordel af en evt. behandling eller genoptræning.

Hvor bestiller jeg tid?

For tidsbestilling til en konsultation henvises til vores hjemmeside: www.stfysiocenter.dk eller ring på 98 37 38 55 og snak men i receptionen.

Er fysioterapi dækket af en forsikring?

Det er mere og mere almindeligt at være dækket via sin sundhedsforsikring el. lign. hvorfor det altid er en god idé at forhøre sig ved sin arbejdsgiver eller sit forsikringsselskab for evt. dækning; du kan ”højest få et nej”😊

Dækker min forsikring ekstra ydelser?

Kun i særlige tilfælde dækker forsikringen ydelser, som ikke kan betragtes som en konsultation.

Dvs. der er som udgangspunkt egenbetaling på alle ekstra ydelser (Fx laser, trykbølge, akupunktur, tape mv.)

Book behandling
Du kan nemt bestille hos os.
Book online her.
Kontakt os
Ring på 98373855
eller skriv til os: post@stfysiocenter.dk
Find vej
Hobrovej 13b, 9530 Støvring
> Rutevejledning
Åbningstider
Træningscenteret: Alle dage: 04:30-23:00

professionel behandling af skader og gener i overkroppen hos vores erfarne fysioterapeuter.

Gener og begrænsninger i bevægelser kan have stor indvirkning på din dagligdag og livskvalitet. Mange oplever udfordringer med at tage tøj på, arbejde ved en computer, eller endda at udføre simple daglige opgaver som at vride en karklud uden smerter i skulder, albue eller hånd. Når disse problemer påvirker både dit fritids- og arbejdsliv, er det vigtigt at søge hjælp hurtigt.

Hos os tilbyder vi specialiseret behandling af skulder, albue og hånd for at sikre, at du kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter uden smerter. Vi forstår, at smerter og ubehag i overkroppen ofte skyldes akutte skader eller overbelastning, og vores erfarne fysioterapeuter er her for at hjælpe dig med at komme på rette vej igen.

Hvorfor vælge Støvring FysioCenter?

Vi er stolte af vores engagement i at levere højeste standarder for fysioterapeutisk behandling og (genop)træning. Her er nogle grunde til at vælge os:

Erfaring: Vores team består af erfarne og veluddannede fysioterapeuter, der har høj viden inden for en bred vifte af behandlingsmetoder og teknikker.

Individuel tilgang: Vi forstår, at hver patients behov er unikke. Derfor skræddersyr vi vores behandlingsplaner nøje for at sikre de bedste resultater for dig.

Avanceret udstyr: Vi benytter os af avanceret udstyr og moderne teknologier for at tilbyde bedst mulig effekt i behandlingerne. -… og så har vi hjertet på rette sted!

Book din konsultation hos Støvring FysioCenter

Hvis du ønsker at opleve fordelene ved professionel fysioterapi, så kontakt Støvring FysioCenter i dag for at planlægge din første konsultation. Vores venlige og erfarne personale står klar til at hjælpe dig med at genopdage glæden ved en smertefri og aktiv livsstil. Lad os sammen arbejde mod dine sundheds- og trivselsmål.

Close Menu