Skip to main content

Såler

Såler tilpasset din
bevægelse og problematik

Book behandlingKontakt os

Vi holder dig i bevægelse
og laver såler, der passer til din fod

SuperSole er en dynamisk indlægssål, som tillader fodens naturlige bevægelser og hjælper med at rette foden i den rigtige retning. Målet er at korrigere fodens stilling, så led og muskler arbejder naturligt, hvilket skaber balance i hele kroppen. De vigtigste formål med SuperSole indlægssåler er korrektion og stødabsorbering lokalt i foden, men de kan også have en mærkbar effekt på knæ, hofte, bækken og lænd.
Book behandlingSe priser
Såler kan være relevant for dig der:
  • Achillesproblemer
  • Hælsmerter
  • Smerter i svangsenen
  • Smerter i forfoden
  • Smerter efter høj belastning over længere tid
  • Smerter i knæ og hofte
Mød vores behandler

SuperSole – Hvordan er min fod?

Lav svang eller høj vrist – dine fødder skal kunne håndtere det hele. Hvis du har en lav svang, falder du helt sikkert for meget ind på foden (pronerer). Dette overbelaster dine led, sener og muskler og øger risikoen for skader i svangsenen, akillessenen, skinnebenet, knæet, hoften eller ryggen.

Har du derimod en høj svang, vil din fod være stiv, hvilket også belaster hele systemet. Det er derfor vigtigt, at du får undersøgt, hvilken fodtype du har, og om du har behov for indlægssåler. Som idrætsudøver og almindelig aktiv person bør du vælge dynamiske indlæg – kun dynamiske indlæg støtter dig uden at svække muskulaturen. Forskning og erfaring har vist, at mange af disse skader kan behandles med øvelser kombineret med indlægssåler.

Sådan foregår et behandlingsforløb

Sådan foregår et behandlingsforløb hos os

Det er i samtalen og undersøgelsen I i fællesskab finder frem til behandlingen der passer til dig. Hos os er du i trygge hænder.

1. Første konsultation

Ud fra grundig samtale og undersøgelse, findes der frem til den relevante behandling og de bedste indsatser for at hjælpe dig med din problematik. Det er også her vi laver en vurdering af om såler kan hjælpe dig.

2. Opfølgende konsultationer

Hver gang laves der en ny status på indsatserne og sammen med fysioterapeuten finder I frem til hvilken behandling der er relevant. Er der behov for korrektion af sålerne er det her vi gør det.

3. Forebyggelse og vedligeholdelse

Du vil i forløbet få viden og redskaber der kan hjælpe dig til undgår at få samme skade eller gener igen.

OBS: Alle konsultationstider er inklusive tid til af- og påklædning, journalføring og eventuel betaling.
Skal du have lavet såler, behøver du ikke en henvisning fra din egen læge. Disse såler kan laves uden henvisning, men du kan stadig modtage tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”, uanset om du har en henvisning eller ej.
Thomas Østergård

Specialist i fodproblematikker

Thomas Østergård

Specialist i fodproblematikker

Jeg har hjulpet mange patienter
med nye såler

Jeg har haft privilegiet af at hjælpe mange mennesker med at lindre gener genereret fra foden af og op i kroppen. Med min store interesse og efteruddannelse har jeg dygtig gjort mig indenfor fodens anatomi og biomekaniske funktion, så jeg kan støbe såler der hjælper dig med netop den problematik der har indskrænket deres frie bevægelse.

Mit navn er Thomas Østergård, og jeg har stor viden og erfaring med formstøbning af såler der kan afhjælpe problematikker i foden og benenes sener og muskler. Gennem min kontinuerlige videreuddannelse og opdatering af den seneste forskning, er jeg rustet til at tilbyde dig den mest effektive og skånsomme behandling.

Kontakt mig her

Vi ser frem til at hjælpe dig

Du er velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak. Hvis vi ikke svarer, så send en e-mail og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

For booking, brug venligst vores bookingsystem.

Ved akutte smerter vil vi gøre vores bedste for at finde en akuttid til dig.

Læs vores ofte stillede spørgsmål her >

Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Telefon: 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fysioterapi?

Det vigtigste formål med fysioterapi er at få kroppens funktioner til at fungere optimalt og herigennem at øge livskvaliteten.
Hos Støvring FysioCenter forsøger vi at efterleve Danske Fysioterapeuters vision:
”Sammen gør vi syge mennesker raskere. Svage mennesker stærkere. Sunde mennesker sundere. Vi holder mennesker i bevægelse. Det er godt for den enkelte, for familien, kærligheden, arbejdet og økonomien. (…)  Bevægelse er midlet. Frihed er målet. Frihed til at flytte sig og få et bedre liv.”

Fysioterapi anvendes således, når kroppens funktionsevne er blevet påvirket på grund af forskellige omstændigheder. Dette kan både være en skade, smerter på forskellige grundlag, operationer eller sygdom, som har nedsat kroppens funktions- eller bevægelsesevne.

Med hjælp fra en fysioterapeut kan du få hjælp til at klarlægge dine udfordringer, og hvilke muligheder, der findes af behandling/træning. Sammen med din fysioterapeut lægger en behandlingsplan, som skal afhjælpe dig i dine daglige udfordringer, smerter og mere; alt sammen for at sikre den bedste kvalitet af det enkelte liv uanset livssituation.

Hvem kan behandles med fysioterapi?

ALLE; børn, unge, voksne og ældre – syge som raske – kan i princippet behandles og genoptrænes hos en fysioterapeut. Det vil dog typisk være personer, som har nedsat funktion og/eller har smerter i de bevægelige dele af kroppen (muskler, led, sener og nerver) samt spændinger, som kan drage størst fordel af en evt. behandling eller genoptræning.

Hvor bestiller jeg tid?

For tidsbestilling til en konsultation henvises til vores hjemmeside: www.stfysiocenter.dk eller ring på 98 37 38 55 og snak men i receptionen.

Er fysioterapi dækket af en forsikring?

Det er mere og mere almindeligt at være dækket via sin sundhedsforsikring el. lign. hvorfor det altid er en god idé at forhøre sig ved sin arbejdsgiver eller sit forsikringsselskab for evt. dækning; du kan ”højest få et nej”😊

Dækker min forsikring ekstra ydelser?

Kun i særlige tilfælde dækker forsikringen ydelser, som ikke kan betragtes som en konsultation.

Dvs. der er som udgangspunkt egenbetaling på alle ekstra ydelser (Fx laser, trykbølge, akupunktur, tape mv.)

På hvilke områder el. hos hvilke fysioterapeuter skal jeg forvente en egenbetaling?

BørneFysioterapi v. Lene N. Bak
GynObs-Fysioterapi v. Janne M. Hansen
Arvæv/bindevæv/Brystkræft v. Karina S. Chrost (delvis egenbetaling)
Alle områder v. Peter V. Svendsen (undtagen i vederlagsfrit regi
Alle områder v.  Thomas Østergaard (undtagen i vederlagsfrit regi)

Find yderligere oplysninger om det enkelte personale ”her” eller kontakt klinikken på tlf. 98 37 38 55.

Book behandling
Du kan nemt bestille hos os.
Book online her.
Kontakt os
Ring på 98373855
eller skriv til os: post@stfysiocenter.dk
Find vej
Hobrovej 13b, 9530 Støvring
> Rutevejledning
Åbningstider
Træningscenteret: Alle dage: 04:30-23:00

Få tilpassede indlægssåler til dine fødder hos Støvring FysioCenter

Vi holder dig i bevægelse og laver såler, der passer til dine fødder.

Hos Støvring FysioCenter tilbyder vi SuperSole indlægssåler, der tilpasser sig fodens naturlige bevægelser og støtter den i den rigtige retning. Disse dynamiske såler har til formål at korrigere fodens stilling og sikre, at led og muskler arbejder naturligt, hvilket skaber balance op gennem hele kroppen. SuperSole indlægssåler er ideelle til både korrektion og stødabsorbering, og de kan have en mærkbar effekt ikke kun i foden, men også på knæ, hofte, bækken og lænd.

Close Menu