Skip to main content

Screening af virksomheden

Skab målbare sundhedsfremmende forbedringer i jeres virksomhed

Få rådgivning som gavner trivsel, energi og bundlinjen.
Bliv kontaktet

Find jeres indsatsområder i virksomheden

For at skabe målbare sundhedsfremmende forbedringer skal virksomheden kende sit nuværende niveau for det fysiske arbejdsklima og medarbejdertilfredshed. Først herefter kan vi i fællesskab opstille den fremtidige målsætning.

Derfor tilbyder Støvring FysioCenter en sundhedsmåling, hvor vi “tager temperaturen” i virksomheden, hvilket giver et kvalificeret grundlag for at sammensætte en sundhedsplan, som tilfredsstiller både virksomhed og medarbejdere. Planen fortæller, hvor der skal sættes ind, og hvad vi forventer at opnå.

Støvring FysioCenter kobler viden og erfaring i arbejdet med jer for at opnå størst mulig sundhedseffekt.
Bliv kontaktetLæs om første step

1. Sundheds- og tilfredshedsmåling

Den overordnede sundhedsmåling er en hurtig, enkel og effektiv indikation af sundhed, behov og ønsker hos medarbejderne. Når Støvring FysioCenter gennemfører en sundhedsmåling i virksomheden, kan vi kombinere det overordnede sundhedsbillede med opfølgende individuelle sundhedstjek og dialog med medarbejderne.

Sundhedsmålingen fokuserer på en række væsentlige elementer, som hver især bidrager til at give et tydeligt billede af sundhed, tilfredshed og problemområder for medarbejdernes fysiske trivsel.

Sundhedsmålingen vil også give en klar indikation af medarbejdernes forventninger til en sundhedsplan og hvilke resultater de håber at opnå. På den måde er alle parter en aktiv del af en fremadrettet plan.

Bliv kontaktetLæs om andet step
Erfarent og veluddannet team
med viden indenfor flere specialistområder
Vi hjælper virksomheder med at løfte sundhedsstrategien, så den forankres i kulturen
Baseret på den nyeste evidens som
gavner trivsel, energi og bundlinjen

2. Sundhedsplanen – Mindre sygefravær og flere tilfredse medarbejdere

Virksomhedens produktivitet hænger i høj grad sammen med sygefravær og motivation hos medarbejderne. Tilfredse, sunde medarbejdere giver færre sygedage, og samtidig forhindres nedslidende skader i længden – det gavner både den enkelte medarbejder og virksomheden.

Med sundhedsplanen som udgangspunkt sætter vi fokus på den enkelte og arbejder målrettet med individuelle fysiske behandlinger, ergonomi og opfølgende helbredstjek, hvor vi får styr på eventuelle eksisterende skader og dårlige arbejdsvaner. Dette er sund fornuft både her og nu samt på den lange bane.

Disse tiltag kan hjælpe med at forbedre den enkeltes sundhed, både mentalt og fysisk
 • Massageordning
 • Fysioterapeutiske behandlinger
 • Ergonomivejledning
 • Arbejdsvaner
 • De gode pauser
 • Træning
 • Kost

Sundhedsfremmende aktiviteter sat i system

Sundhedsplanen består af en klar målsætning samt en aftale om forskellige sundheds- og trivselsfremmende aktiviteter og udarbejdes i samarbejde med virksomhed og medarbejdere. Sundhedsplanen beskriver omfanget af behandlende/forebyggende aktiviteter for den kommende periode. Typisk består den af både fælles og individuelle aktiviteter for medarbejderne. Aktiviteterne kan f.eks. være massageordning, fysioterapeutiske behandlinger, korrigerende ergonomi og arbejdsvaner, forebyggende øvelser på og uden for arbejdspladsen, træning og kost.

Med en fælles indsats gennem sundhedsplanen vil det have en positiv betydning for den enkeltes fysiske og mentale sundhed. Sammen skræddersyr vi en løsning, der passer virksomheden og medarbejderne.

Bliv kontaktetLæs om trejde step

3. Igangsættelse af sundhedsfremmende aktivister

De udvalgte tiltag fra sundhedsplanen igangsættes i praksis. Hver 6. eller 12. måned følger vi op på målsætningerne og korrigerer tiltagene, så de matcher målsætningen. Virksomhedens sundhedsplan er således et dynamisk redskab gennem sundheds- og tilfredshedsmåling rettet mod de opsatte mål i virksomhedens sundhedsplan, så sundhedsplanen og initiativerne justeres til. Dette sikrer en øget og bedre sundhed for virksomheden og den enkelte medarbejder, eftersom sundhed aldrig står stille.

Bliv kontaktet

Vi ser frem til at samarbejde med jer

Uanset om I har brug for strategisk rådgivning, individuel behandling eller gruppeaktiviteter, er vores ekspertteam klar til at skræddersy løsninger, der passer til jeres behov. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at styrke trivslen, energien og produktiviteten på arbejdspladsen.

Læs vores ofte stillede spørgsmål her >

Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Telefon: 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749

Skal vi kontakte dig? Udfyld venligst nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvordan finder jeg ud af om I kan hjælpe vores virksomhed?

  Ved at udfylde vores kontakt formular, bliver I ringet op. Vi finder her en passende tid til et møde, hvor vi kommer ud til jer, for at drøfte jeres behov for rådgivning og sparring og hvordan vi kan hjælpe jer.

  Er det gratis at få et tilbud?

  Ja, det er gratis at få et tilbud. Vi skræddersyer alle løsninger!

  Optimeret sundhed og trivsel på arbejdspladsen

  Støvring FysioCenter er dedikeret til at styrke din virksomheds sundhed gennem skræddersyede sundhedsfremmende og forebyggende løsninger. Med vores konsulentbaserede tilgang fokuserer vi på at skabe et sundt arbejdsmiljø, der fremmer trivsel og produktivitet blandt dine medarbejdere.

  Hvorfor vælge Støvring FysioCenter?

  Specialiserede konsulenter: Vores team består af erfarne konsulenter med ekspertise inden for sundhedsfremme og forebyggelse på arbejdspladsen.

  Skræddersyede tiltag: Vi tilpasser vores løsninger til dine virksomheds specifikke behov for at sikre maksimal effektivitet og engagement.

  Innovative metoder: Vi benytter os af innovative og evidensbaserede metoder samt den nyeste viden inden for sundhedsfremme og forebyggelse for at skabe bæredygtige og effektive løsninger til jeres virksomhed.

  Resultatorienteret tilgang: Med fokus på målbare resultater arbejder vi målrettet mod at forbedre dine medarbejderes sundhed og trivsel.

  Book et uforpligtende møde med Støvring FysioCenter i dag

  Kontakt os nu for at starte rejsen mod en sundere og mere produktiv arbejdsplads. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at implementere effektive sundhedstiltag, der vil gavne både dine medarbejdere og din virksomheds bundlinje.

  Close Menu