Skip to main content

Kommunal Genoptræning – GOP

Kontakt os

Kom hurtigt i gang

Hos Støvring FysioCenter i Støvring er genoptræning en af vores kerneydelser. Vi er med i den kommunale leverandørordning – ”Fritvalgsordningen” – hvor du som patient med bevilliget træning fra kommunen frit kan vælge mellem flere fysioterapeuter i hele Rebild Kommune.

Eksempelvis kan du med en genoptræningsplan fra et sygehus vælge, at vi på klinikken skal varetage dit genoptræningsforløb efter udskrivelse fra sygehuset. Det kan fx være genoptræning af knæ, efter sygdom eller et uheld, hvor man har brug for professionel hjælp til at komme på benene igen. Når vi modtager besked herom fra kommunen, har vi 2 hverdage til at kontakte dig, således forløbet kan iværksættes så hurtigt og mest hensigtsmæssigt som muligt.

Individuelt genoptræningsforløb

Et genoptræningsforløb hos os tager udgangspunkt i den enkelte klient. Det betyder, at vi sammen med dig planlægger et forløb med udgangspunkt i netop dine behov for genoptræning og dine problematikker og smerter, således overbelastningen, skaden eller den kroniske lidelse kan blive genoptrænet på bedst mulig vis.

Aktiv tilgang til genoptræningen

Selve træningen kan derfor bestå af mange forskellige og specifikke øvelser, hvor både koordination, balance og styrke vil være afhængig af, hvor store smerterne er, og hvor meget du selv kan præstere.

Professionel rådgivning

Vores dygtige team af fysioterapeuter vil tage sig grundigt af dig og supervisere, rådgive og hjælpe dig gennem hele forløbet, så du oplever et succesfyldt træningsforløb med målet for øje. Vi lægger stor vægt på professionel faglighed og en tæt dialog, så du som klient får så optimal en behandling som muligt.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 98 37 38 55, hvis du søger en dygtig fysioterapeut, der kan hjælpe dig med dine smerter.

Læs mere om os her

Vi ser frem til at hjælpe dig

Du er velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak. Hvis vi ikke svarer, så send en e-mail og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

For booking, brug venligst vores bookingsystem.

Ved akutte smerter vil vi gøre vores bedste for at finde en akuttid til dig.

Læs vores ofte stillede spørgsmål her >

Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Telefon: 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749

Close Menu