Skip to main content

Kvinde & BørneUnivers

Kvindekroppen, babyer og børns udvikling i centrum

Dit personlige frirum med nærhed, bevægelse og selvomsorg i fokus.
Book behandlingSe vores behandlinger

Vi tilbyder en lang række forskellige behandlinger

Hos Støvring FysioCenters Kvinde- og BørneUnivers er der fokus på tryghed og nærvær.
Her er der tid til at få en forståelse af kvinden og barnets erfaringer fra ”den første tid” – her understøttes og hjælpes der med de mødte udfordringer.
Alt under samme tag for at skabe gode, trygge og rolige rammer til at bearbejde hele denne oplevelse sammen.

Flere behandlingsformer

Se alle behandlinger

Med fokus på kvinde og barn

Kvinde-og BørneUniverset er skabt i ønsket om at give dig/Jer den bedste oplevelse og behandling omkring forældrerejsen. Vi har et ønske om at dele ud af vores viden og erfaringer i vores nye lyse, trygge og rolige lokaler/omgivelser. Vi vil gerne skabe nogle rammer, hvor tryghed og faglig kompetence går hånd i hånd, når vi hjælper og støtter jer som familie – Uanset om det gælder før, under eller efter svangerskabet, i barselstiden eller barneårene. Både for mor, far, barn og hele familien!

Her bliver du mødt med nærvær og den ekspertise, der er nødvendigt for at guide dig igennem de udfordringer, du eller dit barn står overfor. Vi gør os umage i at lytte til dig/jer, og den problematik/udfordring I kommer med.

Erfarne fysioterapeuter med videreuddannelse på flere specialområder.
Vi hjælper dagligt, kvinder, børn og familier med deres oplevede udfordringer. Vores erfarent team skaber trygge forløb, så du og dit barn kommer i mål med jeres ønsker og behov.
Book behandlingSe priser
glad baby
Vi giver os tid
til at høre dine oplevelser
Certificeret hos
Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi
Behandlingsformer
uden bivirkninger
kvinde

Specialiseret behandling og træning for kvinder

Hos os tilbyder vi specialiseret fysioterapi. Vi tilbyder undersøgelse og behandling for en lang række tilstande relateret til det at være kvinde.

Kvinde og BørneUniverset er skab i ønsket om at give dig den bedste oplevelse og specialiseret behandling. Vi ønsker at give dig et frirum med fokus på krop, bevægelse og selvomsorg. Hos os er der tid og plads til at komme som du er, vi ønsker at styrke dig gennem de udfordringer og forandringer, som man kan møde igennem hele kvindelivet. Vi ser kvinder (og mænd) i alle aldre, og ligeledes kvinder, der ikke har født med samme udfordringer. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder inden for træning, genoptræning og GynObs fysioterapi samt andre ydelser til kvinder i forskellige stadier i kvindelivet.

Hos os går vi op i at give dig de bedste forudsætninger – uanset om det er frem imod graviditet, fødsel, efter fødsel eller i relation til overgangsalderen. Du kan forvente høj faglighed, at vi lytter til dig og dine behov, så du føler dig set, hørt og forstået. Vi ønsker at skabe et forløbet, hvor dit ønske og mål er vigtig i alle aspekter i relation til kvindekroppen. Vi er her for at støtte dig.

Kontakt os

Vi interesserer os for dit barns udvikling

Støvring FysioCenters Kvinde- og BørneUnivers vil gerne være det sted, hvor I som forældre kan søge hjælp ved spørgsmål om dit barns motoriske udvikling og trivsel, eller andre spørgsmål som måtte opstå, når man er blevet forældre. Vi er her for at hjælpe jer på vej via Babytjek, Motorisk vurdering eller Babybehandling.

Det er vigtigt for os, at I som forældre bliver klædt på til at støtte jeres babys fortsatte udvikling. Vi lægger stor vægt på, at I får god information og en grundig vejledning, for at I som forældre får ro i maven.

Vores børnefysioterapeuter ser dagligt børn i alle aldre; lige fra spædbarnet til vuggestue- og børnehavebarnet og videre til teenageren.
Vi møder børn med komplekse problemstillinger og med mere specifikke udfordringer såsom favoritside, motorisk udfordring og uro, sportsskader og mental sundhed.

Vi tager altid udgangspunkt i dit barns behov og forudsætninger. Vi prioriterer at lære dit barn og dets udfordringer at kende, og har en helhedsorienteret tilgang til træning og bevægelse. Vores mål er at forbedre det enkelte barns livskvalitet og bevægelsesglæde, herunder at gøre barnet gladere, sundere, mere selvstændigt og tryg på sig selv.

For os er det vigtigt, at inddrage jer som forældre – så vi i fællesskab – kan støtte barnet bedst muligt.

Book behandlingKontakt os

Alt det, der sker i fælleskabet

– med fokus på kvinden, barsel, far og familien

Hos Støvring FysioCenter har vi mange tilbud, der retter sig imod dig, der er et sted i livet, hvor familien øges og der her melder sig en ny verden. Vi sætter stor værdi i fællesskabet og har derfor mange tilbud, hvor du kan mødes med ligesindede.

Herunder kan du læse lidt om de forskellige faste events, og som løbende oprettes i huset.

BarselsCafeer

En til to gange om måneden, holder vi Barselscafe her i Kvinde- og BørneUniverset, hvor vi her forsøger at have et varierende tema for dagen. Det kan være emner som, ”baby og søvn”, ”opstart på mad”, ”efterfødselskroppen”, ”babymassage” og ”far på barsel”. Vi har ofte besøg af eksterne gæster/indslag for at lave de bedste Barselscafeer for dig og din baby.

Farslegestue

Fars Legestue er et sted, hvor du som far kan komme og være sammen med andre fædre, der også har orlov eller barsel

Hver tirsdag kl. 10.00-11.30.

Legestuen giver plads til, at dit barn kan lege, og du har mulighed for at snakke med andre fædre om stort og småt – om alt fra babymos og nattesøvn til varmepumper og fodbold.
Tilbuddet er åbent for alle fædre med børn i alderen 0-1,5 år
Når du kommer, bliver du mødt af en fra personalet, som byder alle fædre velkomne, og sørger for, at der er kaffe på kanden og legetøj til alle.
Vores børnefysioterapeut Lene og øvrige relevante fysioterapeuter kigger gerne forbi, og giver dig mulighed for at stille spørgsmål.

FarselTræning

Kom og få sved på panden sammen med andre fædre på barsel. Holdet er for dig, der ønsker at være en del af et trænings-fællesskab under din barsel. Træningen består af en kombination af styrke- og konditionstræning. ALLE kan være med – uanset udgangspunkt.

Fysioterapeut – og tvillingefar Peter V. Svendsen – vil sørge for, at du får sved på panden og vigtigst af alt; oplæring i (dårlige) FarJokes. 😀

Vi ved baby sætter dagsordenen, hvorfor der er plads til bleskifte, mad, trøst og øvrige behov for baby i træningen.

Læs mere om barselstilbud her >

Se fremtidige eventsKontakt os

Sådan har vi hjulpet vores klienter

Mød vores erfarne
certificerede fysioterapeuter

Vores fysioterapeuter er altid opdaterede og engagerede i at yde den bedste behandling. Vi fokuserer på individuel pleje og tilpasser vores tilgang efter dine behov. Gennem en grundig forundersøgelse sikrer vi den rette behandling til dig. Hos os er du i trygge hænder.

Læs mere om os her

Vejen til øget velvære i dagligdagen

Styrk kroppen – Uanset livsstadie

Det er aldrig for sent at gå i gang med at tage hånd om kroppen, hvad enten den er gravid, har født eller senere i livet. Man kan altid styrke muskler, sener og bindevæv.  Det gælder både din bækkenbund og mavemuskler, såvel som resten af hele kroppens muskulatur.

Vi er videreuddannet inden for undersøgelse og vejledning af gener i underlivet, og derigennem at gøre vejledningen tilpasset den enkelte. Vi ønsker at skabe fokus på det funktionelle, så kvinder (og mænd) støttes i at blive stærkere i hverdagen og eventuelt i den motionsform, som du ønsker.

Kontakt os

Vi ser frem til at hjælpe dig

Du er velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak. Hvis vi ikke svarer, så skriv en mail, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

For booking, brug venligst vores bookingsystem.

Ved akutte smerter vil vi gøre vores bedste for at finde en akuttid til dig.

Læs vores ofte stillede spørgsmål her >

Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Telefon: 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749

Skal vi kontakte dig? Udfyld venligst nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Ofte stillede spørgsmål

  Kan jeg benytte min henvisning fra min læge?

  ”Ja”, ved Lotte og Maria, og ”Nej” ved Lene og Janne, da Lene og Janne – er (ekstra) specialiseret inden for henholdsvis baby- og børnebehandling og på det gynækologiske område; niveau, som rækker langt ud over ”almindelig” fysioterapi.

  Henvisning eller ej; alle fysioterapeuterne sender fortsat status til din læge efter endt behandling, såfremt I ønsker det.

  Dækker min sundhedsforsikring?

  De fleste sundhedsforsikringer dækker en del af din behandling, MEN egenbetaling kan forekomme.
  Klinikken indberetter automatisk til Sygesikringen danmark.

  Hvad skal mit barn have på?

  Barnet skal blot iføres det tøj, som det føler sig mest tryg i. Tøj som barnet kan bevæge sig frit i, er at fortrække.

  Hvor bestiller jeg tid?

  For tidsbestilling til en konsultation henvises til vores hjemmeside: www.stfysiocenter.dk eller ring til receptionen på 98 37 38 55.

  Hvad skal jeg selv medbringe?

  Medbring altid dit sygesikringsbevis, et lagen og lille håndklæde ifm. briksbehandling og rette træningstøj v. holdtræning.

  Book behandling
  Du kan nemt bestille hos os.
  Book online her.
  Kontakt os
  Ring på 98373855
  eller skriv til os: post@stfysiocenter.dk
  Find vej
  Hobrovej 13b, 9530 Støvring
  > Rutevejledning
  Åbningstider
  Træningscenteret: Alle dage: 05:00-23:00

  Støvring FysioCenter hvor klienten er i fokus

  I Støvring FysioCenters Kvinde- og BørneUnivers prioriteres tryghed og nærvær samt det at tage sig tid til at forstå kvinders og børns behov højt. Vi forsøger at skabe nogle rolige og trygge rammer, hvor du/I kan finde den rette støtte og behandling til de udfordringer, du/I møder. Vores ønske er at give dig/jer den bedste oplevelse og behandling, hvor vi fokuserer også er på selvomsorg og kroppen.

  Hvorfor vælge Støvring FysioCenter?

  Vi er stolte af vores engagement i at levere højeste standarder for fysioterapeutisk behandling og (genop)træning. Her er nogle grunde til at vælge os:

  Erfaring: Vores team består af erfarne og veluddannede fysioterapeuter, der har høj viden inden for en bred vifte af behandlingsmetoder og teknikker.

  Individuel tilgang: Vi forstår, at hver patients behov er unikke. Derfor skræddersyr vi vores behandlingsplaner nøje for at sikre de bedste resultater for dig.

  Avanceret udstyr: Vi benytter os af avanceret udstyr og moderne teknologier for at tilbyde bedst mulig effekt i behandlingerne.

  … og så har vi hjertet på rette sted!

  Book din konsultation hos Støvring FysioCenter

  Hvis du ønsker at opleve fordelene ved professionel fysioterapi, så kontakt Støvring FysioCenter i dag for at planlægge din første konsultation. Vores venlige og erfarne personale står klar til at hjælpe dig med at genopdage glæden ved en smertefri og aktiv livsstil. Lad os sammen arbejde mod dine sundheds- og trivselsmål.

  Close Menu