Skip to main content

Neurologi

Vi holder dig i bevægelse

Få hjælp til neurologiske udfordringer
Book behandlingKontakt os

Har du udfordringer som påvirker dine almindelige daglige funktioner?

Neurologiske sygdomme og skader har for mange en indvirkning på livskvaliteten og den daglige hverdag. Når det er tilfældet, påvirker det ikke kun den berørte person, men også i høj grad familien og de nærmeste. Det kan være svært at gå, vanskeligt at tage tøj på, og udfordrende at rejse sig, når man har siddet. Måske er balancen så udfordret, at du føler dig utryg, når du går.

Med en målrettet indsats kan man opnå en bedre hverdag med færre udfordringer og opleve forbedringer både fysisk og mentalt. Dette giver større mulighed for at deltage i sociale sammenhænge, som tidligere var vanskelige.

Vi sammensætter altid et behandlingsforløb, som tilpasses dit problem:
  • Sklerose
  • Parkinson
  • Apopleksi/blodpropper
  • Nerveskader efter afklemning
  • Muskelsvind
  • Spastisk lammelse

Hvem kan få glæde af neurologisk fysioterapi?

Neurologisk fysioterapi kan gøre en enorm forskel for dig, der har en diagnose, som påvirker centralnervesystemet eller det perifere nervesystem. Det kan bruges til neurologiske patienter i hele spektret – lige fra de usynlige handicap til de multihandicappede. Omdrejningspunktet for behandlingen er forbedring og vedligeholdelse af funktioner. Behandlingen og/eller træningen tilpasses altid den enkeltes individuelle funktionsniveau og behov.

Sådan foregår et behandlingsforløb

Mød vores erfarne
certificerede fysioterapeuter

Vores fysioterapeuter arbejder både inden og udenfor for den offentlige sygesikring. Du behøver derfor ikke en henvisning for at modtage fysioterapeutisk behandling. Som medlem af Sygeforsikringen danmark, kan du – uanset om du har en henvisning eller ej – få tilskud.

Læs mere om os her

Sådan foregår et behandlingsforløb hos os

Vi tager udgangspunkt i din hverdag og dine krav til kroppens funktioner. Det er i samtalen og undersøgelsen, at vi i fællesskab finder frem til den intervention, der passer til dig. Hos os er du i trygge hænder.

1. Første konsultation

Ud fra en grundig samtale og undersøgelse, findes der frem til den relevante behandling og de bedste indsatser for at hjælpe dig med din problematik.

2. Opfølgende konsultationer

Hver gang laves der en ny status på indsatserne og sammen med fysioterapeuten finder I frem til hvilken behandling/øvelser, der er relevante.

3. Forebyggelse og vedligeholdelse

Du vil i forløbet få viden og redskaber, til at kunne fortsætte en terapeutuafhængig træning, så indsatserne kan fortsætte efter forløbet ud fra dine behov og muligheder. Terapeuten hjælper dig.

OBS: Alle konsultationstider er inklusive tid til af- og påklædning, journalføring og eventuel betaling.

Vi ser frem til at hjælpe dig

Du er velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak. Hvis vi ikke svarer, så send en e-mail og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

For booking, brug venligst vores bookingsystem.

Ved akutte smerter vil vi gøre vores bedste for at finde en akuttid til dig.

Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Telefon: 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fysioterapi?

Det vigtigste formål med fysioterapi er at få kroppens funktioner til at fungere optimalt og herigennem at øge livskvaliteten.
Hos Støvring FysioCenter forsøger vi at efterleve Danske Fysioterapeuters vision:
”Sammen gør vi syge mennesker raskere. Svage mennesker stærkere. Sunde mennesker sundere. Vi holder mennesker i bevægelse. Det er godt for den enkelte, for familien, kærligheden, arbejdet og økonomien. (…)  Bevægelse er midlet. Frihed er målet. Frihed til at flytte sig og få et bedre liv.”

Fysioterapi anvendes således, når kroppens funktionsevne er blevet påvirket på grund af forskellige omstændigheder. Dette kan både være en skade, smerter på forskellige grundlag, operationer eller sygdom, som har nedsat kroppens funktions- eller bevægelsesevne.

Med hjælp fra en fysioterapeut kan du få hjælp til at klarlægge dine udfordringer, og hvilke muligheder, der findes af behandling/træning. Sammen med din fysioterapeut lægger en behandlingsplan, som skal afhjælpe dig i dine daglige udfordringer, smerter og mere; alt sammen for at sikre den bedste kvalitet af det enkelte liv uanset livssituation.

Hvem kan behandles med fysioterapi?

ALLE; børn, unge, voksne og ældre – syge som raske – kan i princippet behandles og genoptrænes hos en fysioterapeut. Det vil dog typisk være personer, som har nedsat funktion og/eller har smerter i de bevægelige dele af kroppen (muskler, led, sener og nerver) samt spændinger, som kan drage størst fordel af en evt. behandling eller genoptræning.

Hvor bestiller jeg tid?

For tidsbestilling til en konsultation henvises til vores hjemmeside: www.stfysiocenter.dk eller ring på 98 37 38 55 og snak men i receptionen.

Er fysioterapi dækket af en forsikring?

Det er mere og mere almindeligt at være dækket via sin sundhedsforsikring el. lign. hvorfor det altid er en god idé at forhøre sig ved sin arbejdsgiver eller sit forsikringsselskab for evt. dækning; du kan ”højest få et nej”😊

Dækker min forsikring ekstra ydelser?

Kun i særlige tilfælde dækker forsikringen ydelser, som ikke kan betragtes som en konsultation.

Dvs. der er som udgangspunkt egenbetaling på alle ekstra ydelser (Fx laser, trykbølge, akupunktur, tape mv.)

Book behandling
Du kan nemt bestille hos os.
Book online her.
Kontakt os
Ring på 98373855
eller skriv til os: post@stfysiocenter.dk
Find vej
Hobrovej 13b, 9530 Støvring
> Rutevejledning
Åbningstider
Træningscenteret: Alle dage: 04:30-23:00

Neurologisk fysioterapi – vi holder dig i bevægelse

Få hjælp til neurologiske udfordringer

Har du udfordringer, der påvirker dine daglige funktioner? Neurologiske sygdomme og skader kan for mange have en stor indvirkning på livskvaliteten og den daglige tilværelse. Disse udfordringer påvirker ikke kun den enkelte, men også familie og pårørende.

Når det er vanskeligt at gå, tage tøj på, rejse sig fra en stol eller holde balancen, kan hverdagen blive en stor udfordring. Det er derfor afgørende at få den rette behandling hurtigt, så du kan få en bedre hverdag med færre problemer og opnå forbedringer, der gør det lettere at deltage i sociale aktiviteter.

Hvorfor vælge Støvring FysioCenter?

Vi er stolte af vores engagement i at levere højeste standarder for fysioterapeutisk behandling og (genop)træning. Her er nogle grunde til at vælge os:

Erfaring: Vores team består af erfarne og veluddannede fysioterapeuter, der har høj viden inden for en bred vifte af behandlingsmetoder og teknikker.

Individuel tilgang: Vi forstår, at hver patients behov er unikke. Derfor skræddersyr vi vores behandlingsplaner nøje for at sikre de bedste resultater for dig.

Avanceret udstyr: Vi benytter os af avanceret udstyr og moderne teknologier for at tilbyde bedst mulig effekt i behandlingerne. -… og så har vi hjertet på rette sted!

Book din konsultation hos Støvring FysioCenter

Hvis du ønsker at opleve fordelene ved professionel fysioterapi, så kontakt Støvring FysioCenter i dag for at planlægge din første konsultation. Vores venlige og erfarne personale står klar til at hjælpe dig med at genopdage glæden ved en smertefri og aktiv livsstil. Lad os sammen arbejde mod dine sundheds- og trivselsmål.

Close Menu