Skip to main content

For virksomheder

Har din virksomhed brug for ekspertise til at forbedre sundhed og trivsel?

Få rådgivning som gavner trivsel, energi og bundlinjen.
Bliv kontaktetSe vores ydelser
Erfarent og veluddannet team
med viden indenfor flere fagområder
Vi hjælper virksomheder med at løfte sundhedsstrategien, så den forankres i kulturen
Baseret på den nyeste evidens som gavner trivsel, energi og bundlinjen

Ønsker du at flytte din virksomhed
til et højere sundhedsniveau?

Hos Støvring FysioCenter arbejder vi med konsulentbaserede opgaver for virksomheder med fokus på sundhedsfremmende og forebyggende tiltag på diverse arbejdspladser.

Vi har mange års erfaring med det, vi gør, og vores spidskompetencer er strategisk rådgivning og ydelser, der støtter op om virksomhedens strategiske sundhedstiltag. Vores tilgang til sundhedsfremme og forebyggelse er forankret i den højtvægtede nyeste viden, når vi sammen med jer, skal implementere sundhedstiltagene i praksis; sammen kan vi flytte jeres virksomhed til et højere sundhedsniveau, der både gavner medarbejdernes trivsel og energi samt virksomhedens bundlinje.

Maria Grøn – Jeres sundhedspartner
Faglig viden indenfor genoptræning, behandling, ernæring, personlig træning, psykologi og ergonomi samt HR.
Bliv kontaktetLæs mere om strategisk sundhed

Vi tilbyder rådgivning og skræddersyede sundhedsløsninger

Vi har mange års erfaring med strategisk rådgivning og ydelser, der støtter op om virksomheders strategiske sundhedstiltag. Se nedenfor for en udvalgt liste over de tiltag vi kan hjælpe jeres virksomhed med.

Gør sundhed til en forankret
del af arbejdspladsen

Hos Støvring FysioCenter har vi stor erfaring i at implementere sundhed på arbejdspladsen. Det har vi gjort i mange år for små som store virksomheder indenfor kontor, detail og produktion.

Strategisk sundhed er er en helhedsorienteret indsats, hvor virksomhedens medarbejdere og ledelse arbejder systematisk og målrettet sammen om at integrere og forankre sundhed på arbejdspladsen. For at opnå en strategisk tilgang til at arbejde med sundhed, er det essentielt, at der er fokus på flere sundhedsmæssige indsatser, der peger i samme retning mod en øget sundhed og trivsel for virksomheden og dens medarbejdere.

“Indsatsen for sundhed og trivsel på arbejdspladsen skal sikre, at de ansatte bliver mere sunde af at gå på arbejde, end hvis de blev hjemme”

Sammen kan vi flytte jeres virksomhed til et højere sundhedsniveau

Sundhed, trivsel og arbejdsglæde er omdrejningspunktet

Vi ønsker at give alle vores samarbejdspartnere den mest optimale og effektive løsning gennem stærke værdier som professionel faglighed, høj kvalitet og forståelse for den enkelte virksomhed og dennes medarbejdere.

Vi bestræber os på at møde virksomheder og deres medarbejdere med en positiv og involverende tilgang. Det er vigtigt for os, at der er energi og humør til stede, når vi møder virksomheder og medarbejdere.

Kontakt osLæs mere om sundhedsstrategi og indsatser

Vi ser frem til at samarbejde med jer

Uanset om I har brug for strategisk rådgivning, individuel behandling eller gruppeaktiviteter, er vores stærke team klar til at skræddersy løsninger, der passer til netop jeres behov. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at styrke trivslen, energien og produktiviteten på arbejdspladsen.

Læs vores ofte stillede spørgsmål her >

Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Telefon: 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749

Skal vi kontakte dig? Udfyld venligst nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

    Ofte stillede spørgsmål

    Hvordan finder jeg udaf om I kan hjælpe vores virksomhed?

    Ved at udfylde vores kontakt formular, bliver I ringet op. Vi finder her en passende tid til et møde, hvor vi kommer ud til jer, for at drøfte jeres behov for rådgivning og sparring og hvordan vi kan hjælpe jer.

    Er det gratis at få et tilbud?

    a, det er gratis at få et tilbud. Vi skræddersyer alle løsninger!

    Optimeret sundhed og trivsel på arbejdspladsen

    Støvring FysioCenter er dedikeret til at styrke din virksomheds sundhed gennem skræddersyede sundhedsfremmende og forebyggende løsninger. Med vores konsulentbaserede tilgang fokuserer vi på at skabe et sundt arbejdsmiljø, der fremmer trivsel og produktivitet blandt dine medarbejdere.

    Hvorfor vælge Støvring FysioCenter?

    Fagligt stærke konsulenter: Vores team består af erfarne konsulenter med stor og bred viden inden for sundhedsfremme og forebyggelse på arbejdspladsen.

    Skræddersyede tiltag: Vi tilpasser vores løsninger til dine virksomheds specifikke behov for at sikre maksimal effektivitet og engagement.

    Innovative metoder: Vi benytter os af innovative og evidensbaserede metoder samt den nyeste viden inden for sundhedsfremmende og forebyggende tiltag for at skabe bæredygtige og effektive løsninger til jeres virksomhed.

    Resultatorienteret tilgang: Med fokus på målbare resultater arbejder vi effektivt mod at forbedre dine medarbejderes sundhed og trivsel.

    Book et uforpligtende møde med Støvring FysioCenter i dag

    Kontakt os nu for at kickstarte rejsen mod en sundere og mere produktiv arbejdsplads. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at implementere effektive sundhedstiltag, der vil gavne både dine medarbejdere og din virksomheds bundlinje.

    Close Menu