Skip to main content

Hovedpineklinik

Problemer med hovedpine?

Oplever du nedsat funktionsevne og generelle udfordringer i din dagligdag?
Book behandlingBliv kontaktet

Er din hver dag præget af hyppige migræneanfald eller voldsom hovedpine?

Så er du ikke alene. Op til 80% af danskerne oplever hovedpine i løbet af et år, hvilket gør det til den hyppigste årsag til at søge lægehjælp og fysioterapi.

Dette skal tages seriøst; derfor har vi hos Støvring FysioCenter valgt at fokusere ekstra på hovedpineproblematikker.
Der findes mange forskellige slags hovedpiner, hvorfor en grundig samtale og undersøgelse altid er starten på et forløb i vores Hovedpineklinik. Dette for at klarlægge, hvilken type hovedpine du har, og hvad vi dermed kan hjælpe dig med, og om vi kan hjælpe dig for i tilfælde af, det vurderes at være uden for vores fysioterapeutiske område, hjælper vi dig hurtigt videre til rette faggruppe.

Erfarne certificerede fysioterapeuter med videreuddannelse i hovedpine
En af vores erfarne fysioterapeuter har udvidet videreuddannelse i behandling og udredning af neurologiske lidelser og har hjulpet mange patienter med at overvinde de udfordringer, der følger med hovedpine.
Hvilken form for hovedpine lider du af?
  • Nakkehovedpine (cervikogen hovedpine)
  • Spændingshovedpine
  • Migræne

Vi kan hjælpe dig af med din hovedpine

Mange hovedpinetyper har forbindelse til nakken, så vi fokuserer ofte på løsninger i dette område. Vores behandlingsmetoder inkluderer mobilisering, manipulation, øvelser, træning samt råd og vejledning om kropsholdning.

Nakkehovedpine (cervikogen hovedpine)

Nakkehovedpinen mærkes oftest kun i den ene side af hovedet. Den er forbundet med nakkesmerter og man kan have en fornemmelse af, at hovedpinen starter i nakken og trækker op i den ene side af hovedet som en strammende/pressende fornemmelse. Hovedpinen kan dog forekomme i begge sider på én gang. Hovedpinen skyldes ofte nedsat bevægelighed i nakken eller nedsat styrke og udholdenhed i nakkens muskulatur.

Når nakkeproblemet er løst, vil hovedpinen meget ofte forsvinde.

Book en behandling her >

Spændingshovedpine

Spændingshovedpine mærkes i begge sider af hovedet og beskrives ofte som et pandebånd eller en hjelm, der strammer.
Der kan være mange årsager til spændingshovedpine, og det er derfor vigtigt med undersøgelse af nakke, kæbe og ansigtsmuskulatur.

Forskningen viser desuden, at regelmæssig motion har positiv effekt på spændingshovedpine. Din fysioterapeut kan vejlede dig i opstart eller træningsoptimering ift. din spændingshovedpine.

Book en behandling her >

Migræne

Migræne er oftest en meget kraftig pulserende hovedpine i den ene side af hovedet. Den kommer i perioder og varer typisk fra 4-72 timer, hvor man udover hovedpine ofte lider af kvalme samt lyd- og lysfølsomhed.
Migræne behandles bedst med medicin fra din egen læge eller neurolog. Der findes dog ofte en underliggende ”hverdagshovedpine”, f.eks. en nakkehovedpine, som ved behandling kan nedsætte hyppigheden af migræneanfald.

Desuden har regelmæssig motion imellem migræneanfaldene vist sig at have en positiv effekt på hyppigheden af migræne og din fysioterapeut vil kunne vejlede dig i opstart eller træningsoptimering ift. din migræne.

Book en behandling her >

Skulle din hovedpine ikke passe ind i nogen ”kasse”, så fortvivl ikke! Der kan være flere hovedpinetyper i spil, hvilket gør udredning og undersøgelse endnu vigtigere, så du får den bedste hjælp til netop din hovedpine.
Se priserMød vores behandler

Sådan foregår et behandlingsforløb hos os

Hos Støvring FysioCenter er individet i fokus

1. Første konsultation

Vi starter altid med en grundig samtale og undersøgelse for at klarlægge din hovedpinetype og finde den rette behandling. Skulle det vise sig at være uden for vores ekspertise, henviser vi dig straks til den rette faggruppe.

Book en behandling her >

2. Opfølgende konsultationer

Du er ”detektiven”, når den iværksatte behandlingsplan skal vurderes som hensigtsmæssig eller ej. Hvad har virket? Ikke virket? Hvilke oplevelser har du haft siden sidste konsultation?

3. Forebyggelse og vedligeholdelse

Ud fra dine udsagn og behov tilrettes behandlingsplanen, således den kan passe ind i din hver dag bedst mulig og med undgåelse af evt. tilbagefald.
Som hovedpinepatient vil det at kunne ændre på hyppighed og intensitet være et mål i sig selv.

OBS: Alle konsultationstider er inklusive tid til af- og påklædning, journalføring og eventuel betaling.
Vores fysioterapeuter arbejder både inden for den offentlige sygesikring og efter overenskomst, samt uden. Du behøver ikke en henvisning for at få behandling, men du kan stadig modtage tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”, uanset om du har en henvisning eller ej.
Peter Væggemose Svendsen

Specialist og uddannet i
behandling af hovedpine

Peter Væggemose Svendsen

Videreuddannet i
behandling af hovedpine

Jeg har hjulpet mange patienter
med behandling af hovedpine

Mit navn er Peter Væggemose Svendsen, og jeg har videreuddannet mig i behandlingen af forskellige former for hovedpine, herunder spændingshovedpine, migræne og cervikogen hovedpine. Gennem min kontinuerlige videreuddannelse og opdatering af den seneste forskning, er jeg rustet til at tilbyde dig den mest effektive og skånsomme behandling.

Jeg har haft privilegiet af at hjælpe mange mennesker med at lindre deres hovedpine og genfinde en hverdag uden konstant ubehag. Med min videreuddannelse og erfaring inden for behandling af hovedpine kan jeg skræddersy en individuel behandlingsplan, der målrettet adresserer dine specifikke symptomer og behov, så du kan opnå lettelse og komme tilbage til en smertefri tilværelse.

Jeg står til rådighed for at svare på dine spørgsmål og drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dig med at håndtere dine hovedpinelidelser og genvinde din livskvalitet.

Kontakt mig her

Skal vi hjælpe dig med at komme tilbage til hverdagen?

Du er velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak. Hvis vi ikke svarer, så skriv en mail, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

For booking, brug venligst vores bookingsystem.

Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Telefon: 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749

Skal vi kontakte dig? Udfyld venligst nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

    Ofte stillede spørgsmål

    Hvad er fysioterapi?

    Det vigtigste formål med fysioterapi er at få kroppens funktioner til at fungere optimalt og herigennem at øge livskvaliteten.
    Hos Støvring FysioCenter forsøger vi at efterleve Danske Fysioterapeuters vision:
    ”Sammen gør vi syge mennesker raskere. Svage mennesker stærkere. Sunde mennesker sundere. Vi holder mennesker i bevægelse. Det er godt for den enkelte, for familien, kærligheden, arbejdet og økonomien. (…)  Bevægelse er midlet. Frihed er målet. Frihed til at flytte sig og få et bedre liv.”

    Fysioterapi anvendes således, når kroppens funktionsevne er blevet påvirket på grund af forskellige omstændigheder. Dette kan både være en skade, smerter på forskellige grundlag, operationer eller sygdom, som har nedsat kroppens funktions- eller bevægelsesevne.

    Med hjælp fra en fysioterapeut kan du få hjælp til at klarlægge dine udfordringer, og hvilke muligheder, der findes af behandling/træning. Sammen med din fysioterapeut lægger en behandlingsplan, som skal afhjælpe dig i dine daglige udfordringer, smerter og mere; alt sammen for at sikre den bedste kvalitet af det enkelte liv uanset livssituation.

    Hvem kan behandles med fysioterapi?

    ALLE; børn, unge, voksne og ældre – syge som raske – kan i princippet behandles og genoptrænes hos en fysioterapeut. Det vil dog typisk være personer, som har nedsat funktion og/eller har smerter i de bevægelige dele af kroppen (muskler, led, sener og nerver) samt spændinger, som kan drage størst fordel af en evt. behandling eller genoptræning.

    Hvor bestiller jeg tid?

    For tidsbestilling til en konsultation henvises til vores hjemmeside: www.stfysiocenter.dk eller ring på 98 37 38 55 og snak men i receptionen.

    Er fysioterapi dækket af en forsikring?

    Det er mere og mere almindeligt at være dækket via sin sundhedsforsikring el. lign. hvorfor det altid er en god idé at forhøre sig ved sin arbejdsgiver eller sit forsikringsselskab for evt. dækning; du kan ”højest få et nej”😊

    Dækker min forsikring ekstra ydelser?

    Kun i særlige tilfælde dækker forsikringen ydelser, som ikke kan betragtes som en konsultation.

    Dvs. der er som udgangspunkt egenbetaling på alle ekstra ydelser (Fx laser, trykbølge, akupunktur, tape mv.)

    På hvilke områder el. hos hvilke fysioterapeuter skal jeg forvente en egenbetaling?

    BørneFysioterapi v. Lene N. Bak
    GynObs-Fysioterapi v. Janne M. Hansen
    Arvæv/bindevæv/Brystkræft v. Karina S. Chrost (delvis egenbetaling)
    Alle områder v. Peter V. Svendsen (undtagen i vederlagsfrit regi
    Alle områder v.  Thomas Østergaard (undtagen i vederlagsfrit regi)

    Find yderligere oplysninger om det enkelte personale ”her” eller kontakt klinikken på tlf. 98 37 38 55.

    Book behandling
    Du kan nemt bestille hos os.
    Book online her.
    Kontakt os
    Ring på 98373855
    eller skriv til os: post@stfysiocenter.dk
    Find vej
    Hobrovej 13b, 9530 Støvring
    > Rutevejledning
    Åbningstider
    Træningscenteret: Alle dage: 04:30-23:00

    Støvring FysioCenter
    Eksperter i behandling af hovedpine

    Hos Støvring FysioCenter hjælper vi dig med din hovedpine. Med afsæt i nyeste viden og mangeårige erfaring, sikre vi en effektiv behandling og håndtering af forskellige former for hovedpine, så du kan få din hverdag tilbage uden forhindringer. Vores team består af erfarne og veluddannede fysioterapeuter, der har høj viden inden for en bred vifte af behandlingsmetoder og teknikker.

    Hvorfor vælge Støvring FysioCenter?

    Høj faglig viden inden for hovedpinebehandling: Vores fysioterapeuter har omfattende erfaring og uddannelse inden for behandling af alle former for hovedpine, herunder migræne, spændingshovedpine og cervikogen hovedpine. Vi forstår, at hovedpine kan have forskellige årsager og symptomer, og vi tilpasser vores behandlinger derefter.

    Individuelle behandlingsplaner: Vi tror på en skræddersyet tilgang til behandling af hovedpine. Ved at forstå dine specifikke symptomer og behov udvikler vi en personlig behandlingsplan, der er designet til at bringe dig lindring og forbedre din livskvalitet.

    Avancerede faciliteter: Hos Støvring FysioCenter investerer vi i rette udstyr og teknologi for at sikre den bedst mulige behandling og genoptræning for vores patienter. Sammen med vores moderne faciliteter giver dette os mulighed for at levere effektive og skånsomme behandlinger.

    Tag det første skridt mod en smertefri tilværelse

    Er du klar til at tage kontrol over din hovedpine og genopnå din livskvalitet? Kontakt Støvring FysioCenter i dag for at planlægge din første konsultation. Lad vores erfarne team af fysioterapeuter hjælpe dig med at finde den rette vej mod en smertefri tilværelse.

    Close Menu