Skip to main content

UE – Hofte, knæ, ankel, fod

Behandling af gener i hofte, knæ, ankel og fod

Book behandlingKontakt os

Vi holder dig i bevægelse. Få hjælp til dine skader og gener i underkroppen

Gener og bevægelsesbegrænsninger kommer aldrig belejligt. Derfor er det vigtigt at få kigget på dine gener og begrænsninger tidligt, så vi kan få dig hurtigt på benene igen, og du kan bevæge dig mere frit. Årsagerne til problemer i underkroppen kan være mange; det kan være en akut skade eller overbelastning. Uanset hvad, vil du ved en grundig undersøgelse og den rette behandling hurtigt kunne komme videre.

Skræddersyet behandlingsforløb tilpasset dine behov

Hos os skræddersyr vi altid et behandlingsforløb, der er tilpasset dine specifikke behov. Vi hjælper med en bred vifte af problemer som hoftesmerter, lyskesmerter, slidgigt i hofte og knæ (artrose), knæsmerter, skinnebensbetændelse, akillessenebesvær, hælsmerter, hælspore, fasciitis plantaris, smerter efter vrid af knæ og ankel, sportsskader og knæsmerter hos børn. Vores mål er at få dig tilbage på benene og genvinde din bevægelsesfrihed.

Book behandlingMød vores behandlere

Vi sammensætter altid et behandlingsforløb som tilpasses dit problem:

  • Hofte smerter
  • Lyske smerter
  • Slidgigt i hoften (Artrose)
  • Knæsmerter
  • Slidgigt i knæ (Artrose)
  • Skinnebensbetændelse
  • Akillesseneproblematik
  • Hælsmerter
  • Hælspore
  • Facieplantaris smerter
  • Smerter efter vrid af knæ og ankel.
  • Sportskader
  • Børn med knæsmerter.

Slidgigt i hofte eller knæ?

Har du slidgigt i hofte eller knæ, så har vi fysioterapeuter der er certificerede inden for GLA:D.

GLA:D certificering:

Træningen tager afsæt i GLA:D principperne inden for knæ og hofte. Der er fokus på at hofte, knæ og fod er i et neutralt mønster og ligger langs samme lodrette linje. Det kræver koncentration i begyndelsen, men du vil hurtigt med den kyndige vejledning opleve, at det bliver nemmere for dig at bevæge sig i de bedste linjer for dig.

Læs mere her

Mød vores erfarne
certificerede fysioterapeuter

Ved Støvring FysioCenter er der hjælp at hente; Med afsæt i nyeste viden og mangeårige erfaring, har vi fysioterapeuter der kan hjælpe dig med dine gener i hofte, knæ, ankel og fod.

Det er i samtalen og undersøgelsen I i fællesskab finder frem til behandlingen der passer til dig. Hos os er du i trygge hænder.

Læs mere om os her

Sådan foregår et behandlingsforløb hos os

Det er i samtalen og undersøgelsen I i fællesskab finder frem til behandlingen der passer til dig. Hos os er du i trygge hænder.

1. Første konsultation

Ud fra en grundig samtale og undersøgelse findes der frem til den relevante behandling og de bedste indsatser for at hjælpe dig med din problematik.

Book en behandling her >

2. Opfølgende konsultationer

Hver gang laves der en ny status på indsatserne, og sammen med fysioterapeuten finder I frem til, hvilken behandling der er relevant.

3. Forebyggelse og vedligeholdelse

Du vil i forløbet få viden og redskaber, der kan hjælpe dig til at undgå at få samme skade eller gener igen.

OBS: Alle konsultationstider er inklusive tid til af- og påklædning, journalføring og eventuel betaling.
Vores fysioterapeuter arbejder både inden og udenfor for den offentlige sygesikring. Du behøver derfor ikke en henvisning for at modtage fysioterapeutisk behandling. Som medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du – uanset om du har en henvisning eller ej – få tilskud

Vi ser frem til at hjælpe dig

Du er velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak. Hvis vi ikke svarer, så send en e-mail og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

For booking, brug venligst vores bookingsystem.

Ved akutte smerter vil vi gøre vores bedste for at finde en akuttid til dig.

Læs vores ofte stillede spørgsmål her >

Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Telefon: 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fysioterapi?

Det vigtigste formål med fysioterapi er at få kroppens funktioner til at fungere optimalt og herigennem at øge livskvaliteten.
Hos Støvring FysioCenter forsøger vi at efterleve Danske Fysioterapeuters vision:
”Sammen gør vi syge mennesker raskere. Svage mennesker stærkere. Sunde mennesker sundere. Vi holder mennesker i bevægelse. Det er godt for den enkelte, for familien, kærligheden, arbejdet og økonomien. (…)  Bevægelse er midlet. Frihed er målet. Frihed til at flytte sig og få et bedre liv.”

Fysioterapi anvendes således, når kroppens funktionsevne er blevet påvirket på grund af forskellige omstændigheder. Dette kan både være en skade, smerter på forskellige grundlag, operationer eller sygdom, som har nedsat kroppens funktions- eller bevægelsesevne.

Med hjælp fra en fysioterapeut kan du få hjælp til at klarlægge dine udfordringer, og hvilke muligheder, der findes af behandling/træning. Sammen med din fysioterapeut lægger en behandlingsplan, som skal afhjælpe dig i dine daglige udfordringer, smerter og mere; alt sammen for at sikre den bedste kvalitet af det enkelte liv uanset livssituation.

Hvem kan behandles med fysioterapi?

ALLE; børn, unge, voksne og ældre – syge som raske – kan i princippet behandles og genoptrænes hos en fysioterapeut. Det vil dog typisk være personer, som har nedsat funktion og/eller har smerter i de bevægelige dele af kroppen (muskler, led, sener og nerver) samt spændinger, som kan drage størst fordel af en evt. behandling eller genoptræning.

Hvor bestiller jeg tid?

For tidsbestilling til en konsultation henvises til vores hjemmeside: www.stfysiocenter.dk eller ring på 98 37 38 55 og snak men i receptionen.

Er fysioterapi dækket af en forsikring?

Det er mere og mere almindeligt at være dækket via sin sundhedsforsikring el. lign. hvorfor det altid er en god idé at forhøre sig ved sin arbejdsgiver eller sit forsikringsselskab for evt. dækning; du kan ”højest få et nej”😊

Dækker min forsikring ekstra ydelser?

Kun i særlige tilfælde dækker forsikringen ydelser, som ikke kan betragtes som en konsultation.

Dvs. der er som udgangspunkt egenbetaling på alle ekstra ydelser (Fx laser, trykbølge, akupunktur, tape mv.)

Book behandling
Du kan nemt bestille hos os.
Book online her.
Kontakt os
Ring på 98373855
eller skriv til os: post@stfysiocenter.dk
Find vej
Hobrovej 13b, 9530 Støvring
> Rutevejledning
Åbningstider
Træningscenteret: Alle dage: 04:30-23:00

Effektiv behandling af hofte, knæ, ankel og fod hos Støvring FysioCenter

Hos Støvring FysioCenter hjælper vi dig med dine gener eller smerter fra Hofte, knæ, ankel og fod. er din pålidelige partner i behandlingen af smerter og gener i hofte, knæ, ankel og fod. Med afsæt i nyeste viden og mangeårige erfaring, sikre vi et effektiv og individuelt behandlingsforløb. Vores erfarne team af fysioterapeuter står klar til at støtte dig med skræddersyede løsninger baseret på de nyeste metoder og teknologier.

Hvorfor vælge Støvring FysioCenter?

Ekspertise inden for behandling af underkroppen: Vores fysioterapeuter har omfattende erfaring og uddannelse inden for behandling af en lang række underkropsproblemer som hoftesmerter, knæsmerter, slidgigt (artrose) i hofte og knæ, skinnebensbetændelse, akillessenebesvær, hælspore og mange flere. Vi forstår, at smerter og bevægelsesbegrænsninger kan have forskellige årsager og symptomer, og vi tilpasser vores behandlinger derefter.

Individuelle behandlingsplaner:Vi tror på en skræddersyet tilgang til behandling af hofte, knæ, ankel og fod. Ved at forstå dine specifikke symptomer og behov udvikler vi en personlig behandlingsplan, der er designet til at bringe dig lindring og forbedre din livskvalitet.

Uanset om du lider af akutte skader eller kroniske problemer, er vi her for at hjælpe dig med at få det bedre.

Avancerede behandlingsfaciliteter: Hos Støvring FysioCenter investerer vi i rette udstyr og teknologi for at sikre den bedst mulige behandling og genoptræning for vores patienter. Sammen med vores moderne faciliteter giver dette os mulighed for at levere effektive og skånsomme behandlinger.

Tag det første skridt mod en smertefri tilværelse

Er du klar til at tage kontrol over dine smerter i hofte, knæ, ankel eller fod og genopnå din bevægelsesfrihed? Kontakt Støvring FysioCenter i dag for at planlægge din første konsultation. . Lad vores erfarne team af fysioterapeuter hjælpe dig med at finde den rette vej mod en smertefri og aktiv tilværelse.

Close Menu