Skip to main content

Nakke, ryg, lænd

Behandling af gener i nakke, ryg og lænd

Book behandlingKontakt os

Vi holder dig i bevægelse. Få hjælp til dine gener fra nakke, ryg og lænd

Gener og begrænsning i bevægelse kommer aldrig belejligt. Det er træls ikke at kunne tage en strømpe på, fordi du har ondt i ryggen. Det er træls ikke at kunne passe sit arbejde, fordi man bliver træt og øm i ryggen af at skulle sidde ned eller stå op. Når simple dagligdagsfunktioner bliver en daglig overvindelse, eller når dette påvirker både fritids- og arbejdsliv og dermed livskvaliteten, så er det altså tid til at søge hjælp hos en fysioterapeut – og jo før, jo bedre.

Derfor er det vigtigt at få kigget på dine problematikker hurtigst muligt, så vi kan få dig hurtigt videre i din hverdag, og så du kan klare almindelige dagligdagsfunktioner mere frit igen. Årsagerne til problemer i nakke, ryg og lænd kan være mange, men de skyldes ofte en akut skade eller overbelastning. Uanset hvad, vil du med en grundig undersøgelse og den rette behandling hurtigt kunne komme videre.

Skræddersyet behandlingsforløb for ryg- og nakkesmerter

Hos os skræddersyr vi altid et behandlingsforløb, der er tilpasset dine specifikke behov. Vores mål er at få dig tilbage på benene og genvinde din bevægelsesfrihed.

Book behandlingMød vores behandlere

Vi sammensætter altid et behandlingsforløb som tilpasses dit problem:

  • Diskusprolaps
  • Diskusprotusion
  • Nadsat bevægelighed af nakke, ryg og lænd
  • Akut rygsmerter / hold i nakke, ryg og lænd
  • Langvarige nakke, lænd og rygsmerter
  • Facetledssyndrom
  • Ischiassmerter
  • Spinalstenose
  • Morbus Bechterew
  • Skoliose
  • Spondylolistese
  • Slidgigt i nakke, ryg og lænd
  • Inflammatoriske sygdomme med indvirkning på ryggen.
  • Scheuermanns sygdom
  • Osteoporose
  • Columnafraktur– corpora fissur.

Hvor hyppig er lændesmerter?

Denne type rygsmerter er meget almindelige. Man regner med, at 60-70 % af befolkningen vil få smerter i ryggen en eller flere gange i løbet af livet. Rygsmerter er årsag til ca. 15 % af alle langtidssygemeldinger og ca. 10 % af alle førtidspensioner.

Mød vores erfarne
certificerede fysioterapeuter

Ved Støvring FysioCenter er der hjælp at hente; Med afsæt i nyeste viden og mangeårige erfaring, har vi fysioterapeuter der kan hjælpe dig med dine gener i nakke, ryg og lænd.

OBS: Ved behandling hos Thomas og Peter kan du ikke bruge en henvisning, og derfor er der en større egenbetaling.

Læs mere om os her

Sådan foregår et behandlingsforløb hos os

Det er i samtalen og undersøgelsen I i fællesskab finder frem til behandlingen der passer til dig. Hos os er du i trygge hænder.

1. Første konsultation

Ud fra en grundig samtale og undersøgelse findes den relevante behandling og de bedste indsatser for at hjælpe dig med din problematik.

Book en behandling her >

2. Opfølgende konsultationer

Ved hver opfølgende konsultation laves der en ny vurdering af indsatserne, og sammen med fysioterapeuten finder I frem til, hvilken behandling der er relevant.

3. Forebyggelse og vedligeholdelse

I forløbet får du viden og redskaber, der kan hjælpe dig med at undgå at få samme skade eller gener igen.

OBS: Alle konsultationstider er inklusive tid til af- og påklædning, journalføring og eventuel betaling.
Vores fysioterapeuter arbejder både inden og udenfor for den offentlige sygesikring. Du behøver derfor ikke en henvisning for at modtage fysioterapeutisk behandling. Som medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du – uanset om du har en henvisning eller ej – få tilskud

Vi ser frem til at hjælpe dig

Du er velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak. Hvis vi ikke svarer, så send en e-mail og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

For booking, brug venligst vores bookingsystem.

Ved akutte smerter vil vi gøre vores bedste for at finde en akuttid til dig.

Læs vores ofte stillede spørgsmål her >

Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Telefon: 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fysioterapi?

Det vigtigste formål med fysioterapi er at få kroppens funktioner til at fungere optimalt og herigennem at øge livskvaliteten.
Hos Støvring FysioCenter forsøger vi at efterleve Danske Fysioterapeuters vision:
”Sammen gør vi syge mennesker raskere. Svage mennesker stærkere. Sunde mennesker sundere. Vi holder mennesker i bevægelse. Det er godt for den enkelte, for familien, kærligheden, arbejdet og økonomien. (…)  Bevægelse er midlet. Frihed er målet. Frihed til at flytte sig og få et bedre liv.”

Fysioterapi anvendes således, når kroppens funktionsevne er blevet påvirket på grund af forskellige omstændigheder. Dette kan både være en skade, smerter på forskellige grundlag, operationer eller sygdom, som har nedsat kroppens funktions- eller bevægelsesevne.

Med hjælp fra en fysioterapeut kan du få hjælp til at klarlægge dine udfordringer, og hvilke muligheder, der findes af behandling/træning. Sammen med din fysioterapeut lægger en behandlingsplan, som skal afhjælpe dig i dine daglige udfordringer, smerter og mere; alt sammen for at sikre den bedste kvalitet af det enkelte liv uanset livssituation.

Hvem kan behandles med fysioterapi?

ALLE; børn, unge, voksne og ældre – syge som raske – kan i princippet behandles og genoptrænes hos en fysioterapeut. Det vil dog typisk være personer, som har nedsat funktion og/eller har smerter i de bevægelige dele af kroppen (muskler, led, sener og nerver) samt spændinger, som kan drage størst fordel af en evt. behandling eller genoptræning.

Hvor bestiller jeg tid?

For tidsbestilling til en konsultation henvises til vores hjemmeside: www.stfysiocenter.dk eller ring på 98 37 38 55 og snak men i receptionen.

Er fysioterapi dækket af en forsikring?

Det er mere og mere almindeligt at være dækket via sin sundhedsforsikring el. lign. hvorfor det altid er en god idé at forhøre sig ved sin arbejdsgiver eller sit forsikringsselskab for evt. dækning; du kan ”højest få et nej”😊

Dækker min forsikring ekstra ydelser?

Kun i særlige tilfælde dækker forsikringen ydelser, som ikke kan betragtes som en konsultation.

Dvs. der er som udgangspunkt egenbetaling på alle ekstra ydelser (Fx laser, trykbølge, akupunktur, tape mv.)

På hvilke områder el. hos hvilke fysioterapeuter skal jeg forvente en egenbetaling?

BørneFysioterapi v. Lene N. Bak
GynObs-Fysioterapi v. Janne M. Hansen
Arvæv/bindevæv/Brystkræft v. Karina S. Chrost (delvis egenbetaling)
Alle områder v. Peter V. Svendsen (undtagen i vederlagsfrit regi
Alle områder v.  Thomas Østergaard (undtagen i vederlagsfrit regi)

Find yderligere oplysninger om det enkelte personale ”her” eller kontakt klinikken på tlf. 98 37 38 55.

Book behandling
Du kan nemt bestille hos os.
Book online her.
Kontakt os
Ring på 98373855
eller skriv til os: post@stfysiocenter.dk
Find vej
Hobrovej 13b, 9530 Støvring
> Rutevejledning
Åbningstider
Træningscenteret: Alle dage: 04:30-23:00

Effektiv behandling af nakke, ryg og lænd hos Støvring FysioCenter

Hos Støvring FysioCenter hjælper vi dig med dine smerter og gener i nakke, ryg og lænd. Vores erfarne team af fysioterapeuter står klar til at støtte dig med skræddersyede løsninger baseret på de nyeste metoder og teknologier. Med afsæt i nyeste viden og mangeårige erfaring, sikre vi et effektiv og individuelt behandlingsforløb. Uanset om du oplever akutte smerter eller langvarige udfordringer, er vi her for at tilbyde dig den rette støtte og behandling.

Hvorfor vælge Støvring FysioCenter?

Ekspertise inden for nakke, ryg og lænd: Vores fysioterapeuter har omfattende viden og erfaring inden for behandling af en bred vifte af tilstande, herunder diskusprolaps, iskiassmerter, spinalstenose, slidgigt og mange flere. Vi forstår, at smerter i nakke, ryg og lænd kan have forskellige årsager og kompleksiteter, og vores behandlinger er skræddersyet til at imødekomme dine individuelle behov.

Individuelle behandlingsplaner: Vi tilbyder skræddersyede behandlingsplaner, der er designet til at lindre dine smerter og forbedre din mobilitet og livskvalitet.

Hos Støvring FysioCenter investerer vi i rette udstyr og teknologi for at sikre den bedst mulige behandling og genoptræning for vores patienter. Sammen med vores moderne faciliteter giver dette os mulighed for at levere effektive og skånsomme behandlinger.

Erfarne fysioterapeuter:
Ved Støvring FysioCenter møder du et team af erfarne fysioterapeuter, herunder Anders, Maria, Sofie, Lotte, Veronica, Thomas og Peter. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at genopnå din bevægelsesfrihed og trivsel.

Tag det første skridt mod smertefrihed

Er du klar til at håndtere dine smerter i nakke, ryg eller lænd og genoprette din livskvalitet? Kontakt Støvring FysioCenter i dag for at planlægge din første konsultation. Lad vores erfarne team af fysioterapeuter guide dig på vejen mod en smertefri og aktiv hverdag.

Close Menu