Skip to main content

Børnebehandling (2-6 år)

Helhedsorienteret børnebehandling med fokus på at frem barnets udvikling og trivsel

Book behandlingBliv kontaktet

Har dit barn udfordringer som påvirker deres dagligdag?

Det kan være udfordrende som forælder at observere, når ens barn kæmper med fysiske udfordringer, som kan hindre dem i fuldt ud at deltage i leg og andre alderssvarende aktiviteter. Det kan dreje sig om alt fra motorisk uro og balanceproblemer til behovet for genoptræning efter en skade.

Børn i alderen 2-6 år er i en livlig og lærerig fase, hvor de udforsker verden gennem leg og bevægelse. Det er afgørende for deres videre udvikling, at de får den rette støtte, hvis de støder på forhindringer. Vores erfaring og viden om børns fysiske udvikling gør os i stand til at designe individuelt tilpassede behandlingsplaner, der styrker dit barns motoriske færdigheder og generelle fysiske tilstand. Vores mål er at gøre hver session sjov og engagerende, så dit barn føler sig motiveret og opnår de bedste resultater.

Hos Støvring FysioCenter kan vi tilbyde professionel hjælp til dit barn
af baby-og børnefysioterapeut Lene Nysæther Bak.
Vi giver os tid
til at høre dine oplevelser
Medlem af
Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi
Behandlingsformer
uden bivirkninger

Hvad er formålet med behandlingen?

I Støvring FysioCenter møder vi børnene i øjenhøjde og du vil i Børnefysioterapien møde en aktiv, forældreinddragende og evidensbaseret behandling af fysiske og sansemæssige udfordringer hos børn.

I mødet med fysioterapeuten vil der igennem samtale og dybdegående funktionel analyse findes frem til mulige årsager tilknyttet til barnets udfordringer. Ud fra dette igangsættes en målrettet indsats gennem individuelt tilpassede øvelser, som hjælper kroppen og nervesystemet med at tilpasse sig.

Målet med børnefysioterapien er at øge barnets bevægeglæde, færdigheder og frihed, dette opbygges når barnet frit kan bruge sin krop og deltage aktivt på lige fod med andre børn.

Book behandlingMød vores behandler
Børnefysioterapi er relevant ved:
  • Motorisk uro
  • Nedsat balanceevne
  • Klodsethed/motorisk usikkerhed
  • Hypermobilitet
  • Vokseværk
  • Tågang
  • Idrætskader
  • Nakke og rygsmerter
  • Sanseintegration
  • Særligt sentive (ADHD, ADD, Autisme og lignende)
  • Genoptræning efter operation
  • Medfødt klumfod

Sådan har vores klienter oplevet vores behandlinger

Lene Nysæther Bak

Baby- og børnefysioterapeut

Certificeret hos Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi

Lene Nysæther Bak

Baby- og børnefysioterapeut

Certificeret hos Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi

Jeg hjælper hver dag familier med deres barns udvikling og trivsel

Jeg har stor erfaring med at støtte forældre og deres børn i alderen 2-6 år, når det kommer til at håndtere udfordringer i børnenes motoriske og generelle udvikling. Mit navn er Lene Nysæther Bak, og som en engageret fysioterapeut hos Støvring Fysiocenter har jeg specialiseret mig i børnefysioterapi.

Jeg tilbyder skræddersyede behandlinger, der er designet til at støtte dit barns bevægelsesmønstre, balance eller generelle trivsel. Jeg er passioneret omkring at hjælpe hvert barn med at opnå deres fulde potentiale gennem sjove og engagerende fysioterapibehandlinger, der fremmer både fysisk og social udvikling.

Kontakt mig gerne for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe med at fremme dit barns velvære og udvikling.

Kontakt mig her

Sådan foregår et behandlingsforløb hos os

Vi fokuserer på at fremme barnets naturlige bevægelsesglæde og selvtillid, så de kan hoppe, løbe og lege uden besvær.

1. Første konsultation

Første konsultation starter altid med at der igennem samtale og dybdegående funktionel analyse findes frem til mulige årsager tilknyttet til dit barns udfordringer.

Ud fra dette vil Lene igangsættes en målrettet indsats gennem individuelt tilpassede øvelser, som hjælper kroppen og nervesystemet med at tilpasse sig.

2. Opfølgende konsultationer

Hver gang laves der en ny status på indsatser og sammen med fysioterapeuten finder i frem til hvordan barnets motoriske udvikling understøttes.

3. Efter forløbet

Efter forløbet vil i kunne forvente at have fået en masse viden om barnet og dets udvikling, samt hvordan I i fællesskab kan arbejde videre.

Der er afsat rigelig tid til hver behandlingssession, så dit barn kan føle sig tryg og tilpasse sig. Vores tilgang er både sjov og engagerende for børnene, hvilket gør fysioterapitimerne til en positiv oplevelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig og dit barn

Udfyld formularen her og du vil blive ringet op hurtigst muligt.
Her kan vi sammen drøfte, hvordan vores behandlinger kan understøtte dit barns langsigtede sundhed og motoriske udvikling.

Vi vil ringe dig op til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skræddersy en individuel behandlingsplan til dit barn.

Læs vores ofte stillede spørgsmål her >

Kontakt os
Ring på 98373855
eller skriv til os: post@stfysiocenter.dk

Skal vi kontakte dig? Udfyld venligst nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Ofte stillede spørgsmål

    Hvad nu hvis mit barn er ked af det?

    Det er barnet der er i fokus. Derfor er det også barnet der sætter tempoet for behandlingen.

    Hvad skal mit barn have på?

    Barnet skal blot komme som det er og som det føler sig mest tryg. Tøj som barnet kan bevæge sig frit i, er at fortrække.

    Dækker min sundhedsforsikring?

    De fleste sundhedsforsikringer dækker en del af din behandling, men der kan forekomme egenbetaling.
    Klinikken indberetter automatisk til Sygesikringen Danmark.

    Kan jeg benytte min henvisning fra min læge?

    ”Nej” ved Lene, da hun er specialiseret inden for børn og børne behandling, og da dette lægger ud over alm. fysioterapi, er dette ikke på henvisningen. Lene sender status til din læge ved endt behandling, såfremt I ønsker det.

    Book behandling
    Du kan nemt bestille hos os.
    Book online her.
    Kontakt os
    Ring på 98373855
    eller skriv til os: post@stfysiocenter.dk
    Find vej
    Hobrovej 13b, 9530 Støvring
    > Rutevejledning
    Åbningstider
    Træningscenteret: Alle dage: 04:30-23:00

    Optimal udvikling for dit barn: Børnefysioterapi hos Støvring FysioCenter

    Velkommen til Støvring FysioCenter, hvor vi tilbyder specialiseret børnefysioterapi for børn i alderen 2 til 6 år. Vores tilgang er skræddersyet og fokuseret på hver enkelt barns individuelle behov, for at sikre optimal udvikling og trivsel. Hos Støvring FysioCenter anerkender vi, hvor vigtig en sund fysisk og motorisk udvikling er i disse formative år, og vores team af dedikerede fysioterapeuter er forpligtet til at yde den bedste og mest omhyggelige behandling.

    Vores børnefysioterapeutiske tjenester omfatter en bred palette af behandlingsmetoder såsom motorisk træning, balanceøvelser, koordinationstræning og sanseintegrationsterapi. Disse teknikker er nøje udvalgt til at forbedre dit barns motoriske færdigheder, koordination og overordnede fysiske sundhed.

    Hvert barn har sin unikke profil, og derfor tilpasser vi vores behandlingsplaner specifikt til dit barns særlige behov. Uanset om dit barn oplever motorisk uro, udfordringer med balance, eller har brug for genoptræning efter en skade, står vores team klar til at assistere og støtte.

    Som forælder er dit mål at se dit barn trives, og vi deler den ambition. Vi arbejder tæt sammen med dig, så du er informeret og tryg gennem hele behandlingsprocessen. Hos Støvring FysioCenter er dit barn i trygge og kyndige hænder.

    Book en tid i dag og lad os vise dig, hvordan vi kan støtte dit barn i at nå deres fulde potentiale. Vi ser frem til at byde dig og dit barn velkommen hos Støvring FysioCenter!

    Close Menu