Skip to main content

Ledige jobs

Vil du være en del af holdet?

Se ledige stillingerSøg uopfordret

Velkommen til Støvring FysioCenters Jobportal

Bliv en del af holdet

Hos Støvring FysioCenter søger vi løbende nye talenter og dygtige medarbejdere. Vores dagligdag handler om mennesker, og vores mål er at forbedre livskvaliteten for danskerne gennem professionel fysioterapi og sundhedsydelser af højeste kvalitet. Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle os for at kunne tilbyde de bedste betingelser for vores kunder.

Vi har et veluddannet og erfarent personale på mere end 30 medarbejdere, heraf mange fysioterapeuter, personlige trænere, kostvejledere, massøre og instruktører – alle med høj faglig viden indenfor genoptræning, behandling, ernæring, træning, psykologi og ergonomi.

Vil du være en del af Støvring FysioCenter?

Så tjek de nyeste stillingsopslag her på siden. Hvis ikke der er et opslag der matcher, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning HER

Ledige stillinger

Er du vores nye holdinstruktør?

Hvis du brænder for at være hold instruktør, og give vores medlemmer en god oplevelse. Så er det præcis dig vi leder efter! Vi mangler flere holdinstruktører til undervisning, og vi har bl.a. hold som Stram op, Yoga og Bike. Se vores holdbeskrivelser HER.

Vi forventer at du:

  • har lyst til at give den gas
  • elsker at undervise
  • har mulighed for et fast hold i ugen

Send os en ansøgning samt CV til os på aho@stfysiocenter.dk. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til ligeledes at sende os en mail med dine spørgsmål.

Uopfordret ansøgning

Hos Støvring FysioCenter modtager vi altid gerne uopfordrede ansøgninger. Vi er på udkig efter passionerede og dygtige medarbejdere, der ønsker at bidrage til vores mission om at forbedre livskvaliteten for vores kunder.

Send din ansøgning og dit CV til os på kst@stfysiocenter.dk, og husk også at inkludere eventuelle relevante eksamensbeviser og anbefalinger. Vi glæder os til at høre fra dig!

Close Menu