Skip to main content

Fysioterapi

Har du længerevarende skader eller gener?

Er din hverdag og daglige trivsel påvirket af smerter eller andet ubehag?
Book behandlingSe vores behandlinger

Vi tilbyder en lang række forskellige behandlingsformer

Med mere end 100 års erfaring tilsammen tilbyder vi behandlinger inden for forskellige lidelser og problemer. Se nedenfor for en udvalgt liste af de tilstande, som vi har stor erfaring i at behandle.

Flere behandlingsformer

Se alle behandlinger

Føler du dig begrænset i din dagligdag grundet smerter og overbelastning?

Oplever du begrænsninger i dit arbejds- og fritidsliv på grund af smerter?
Ofte ignorerer vi disse tegn alt for længe, hvilket kan føre til kroniske lidelser.

Uanset om du lider af kroniske smerter eller har pådraget dig en nylig skade, kan det virke overvældende at påbegynde genoptræning og tage det næste skridt. Fortvivl ikke; vi udarbejder en plan til dit behandlingsforløb og tilpasser det til det niveau, som du kan håndtere. Vores dedikerede fysioterapeuter tilbyder behandlinger, der kan fremskynde din bedring og mindske risikoen for fremtidige og varige skader.

Erfarne certificerede fysioterapeuter med videreuddannelse i på mange fagområder
Vi har i en årrække hjulpet ambitiøse patienter som dig med at overvinde deres udfordringer. Vores team kan udvikle skræddersyede behandlings- og (genop)træningsplaner, der sikrer, at du når dine ønskede resultater.
Book behandling

10

Uddannede og erfarne fysioterapeuter

+500

Borgere hjælpes ugentligt individuelt og via holdtræning

+29

Forskellige behandlingsformer

Vi hjælper ugentligt over 500 borgere i fysioterapeutisk regi herunder både individuelt og via holdtræning

Med et team med mere end 100 års erfaring som fysioterapeut tilbyder Støvring FysioCenter behandling for en bred vifte af lidelser og problemer. Vores team består af fysioterapeuter med specialviden inden for forskellige områder af faget, der sikrer skræddersyet behandling tilpasset din problematik.

Vi stræber altid efter varige resultater i vores intervention og lægger vægt på din tryghed gennem hele forløbet. Med en grundig udredning identificerer vi årsagen til dine problemer og udarbejder en individuel behandlingsplan.
Vores tilgang omfatter reduktion eller eliminering af dine gener samt genoptræning med fokus på forebyggelse af fremtidige skader.

Book behandlingMød vores personale
Med disse symptomer kan fysioterapi hjælpe dig
  • Daglige eller hyppige smerter og gener
  • Begrænsninger i dit arbejds- og fritidsliv
  • Arbejdsrelaterede belastningsskader
  • Sportsrelaterede skader
  • Skader som forstuvninger, forstrækninger og brud
  • Neurologiske lidelser
  • Rygsmerter, særligt lændesmerter og nakkesmerter
  • Stivhed til led og nedsat bevægelighed
  • Stivhed til muskler og muskelsmerter.

Sådan har vi hjulpet vores patienter

Sådan foregår et behandlingsforløb hos os

Hos Støvring FysioCenter er individet i fokus

1. Første konsultation

Ved din første konsultation på vores klinik, som varer 45 minutter, foretager vi en grundig undersøgelse, optager journal og planlægger den rette behandling for dig.

Book en behandling her >

2. Opfølgende konsultationer

I samarbejde med terapeuten samles der op på dine oplevelser i forløbet, hvorefter behandlingen korrigeres for optimering af bedring og fremgang.

3. Forebyggelse og vedligeholdelse

I samarbejde med terapeuten og med dine erfaringer under forløbet, sammensættes en videre plan for mindst mulig risiko for tilbagefald; en plan, som skal passe ind i DIN hver dag.

OBS: Alle konsultationstider er inklusive tid til af- og påklædning, journalføring og eventuel betaling.
Vores fysioterapeuter arbejder både inden og udenfor for den offentlige sygesikring. Du behøver derfor ikke en henvisning for at modtage fysioterapeutisk behandling. Som medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du – uanset om du har en henvisning eller ej – få tilskud

Mød vores erfarne
certificerede fysioterapeuter

Vores fysioterapeuter arbejder både inden og udenfor for den offentlige sygesikring. Du behøver derfor ikke en henvisning for at modtage fysioterapeutisk behandling. Som medlem af Sygeforsikringen danmark, kan du – uanset om du har en henvisning eller ej – få tilskud.

Læs mere om os her

Vi ser frem til at hjælpe dig

Du er velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak. Hvis vi ikke svarer, så send en e-mail og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

For booking, brug venligst vores bookingsystem.

Ved akutte smerter vil vi gøre vores bedste for at finde en akuttid til dig.

Læs vores ofte stillede spørgsmål her >

Hobrovej 13b, 9530 Støvring
Telefon: 98 37 38 55
E-mail: post@stfysiocenter.dk
CVR nr.: 37337749

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fysioterapi?

Det vigtigste formål med fysioterapi er at få kroppens funktioner til at fungere optimalt og herigennem at øge livskvaliteten.
Hos Støvring FysioCenter forsøger vi at efterleve Danske Fysioterapeuters vision:
”Sammen gør vi syge mennesker raskere. Svage mennesker stærkere. Sunde mennesker sundere. Vi holder mennesker i bevægelse. Det er godt for den enkelte, for familien, kærligheden, arbejdet og økonomien. (…)  Bevægelse er midlet. Frihed er målet. Frihed til at flytte sig og få et bedre liv.”

Fysioterapi anvendes således, når kroppens funktionsevne er blevet påvirket på grund af forskellige omstændigheder. Dette kan både være en skade, smerter på forskellige grundlag, operationer eller sygdom, som har nedsat kroppens funktions- eller bevægelsesevne.

Med hjælp fra en fysioterapeut kan du få hjælp til at klarlægge dine udfordringer, og hvilke muligheder, der findes af behandling/træning. Sammen med din fysioterapeut lægger en behandlingsplan, som skal afhjælpe dig i dine daglige udfordringer, smerter og mere; alt sammen for at sikre den bedste kvalitet af det enkelte liv uanset livssituation.

Hvem kan behandles med fysioterapi?

ALLE; børn, unge, voksne og ældre – syge som raske – kan i princippet behandles og genoptrænes hos en fysioterapeut. Det vil dog typisk være personer, som har nedsat funktion og/eller har smerter i de bevægelige dele af kroppen (muskler, led, sener og nerver) samt spændinger, som kan drage størst fordel af en evt. behandling eller genoptræning.

Hvor lang tid gælder min henvisning?

En henvisning er gyldig 12 måneder fra henvisningsdatoen.
Fysioterapeuten skal have modtaget henvisningen senest 2 måneder efter henvisningsdatoen, ellers er henvisningen ikke gyldig.
Henvisningen skal altid foreligge på behandlingsdatoen, ellers vil der være fuld egenbetaling.

Skal jeg betale selvom jeg har en henvisning fra lægen? Hvor meget skal jeg betale når jeg har en henvisning fra lægen?

JA, hvis du har en almindelig henvisning – §51 – fra egen læge skal du fortsat selv betale, MEN kun en del af beløbet, da du fra den offentlige sygesikring får et tilskud på ca. 40% på selve den fysioterapeutiske konsultation.
Der vil være forskellige priser fra fx første konsultation, opfølgende konsultation og holdtræning hos fysioterapeuten. Yderligere egenbetaling kan forekomme hvis valg af tillægsydelse, fx laserbeh. Se mere herom under ”priser”.

NEJ, hvis du er henvist på den vederlagsfri henvisning – §61 – fra egen læge eller sygehus. Du vil fra den offentlige sygesikring får et tilskud på 100% på selve den fysioterapeutiske konsultation. Der vil kun være en egenbetaling, hvis valg af tillægsydelse, fx laserbeh.

Hvorfor kan jeg IKKE bruge min henvisning ved alle terapeuter, selvom jeg har én?

Hos Støvring FysioCenter har vi 10 fysioterapeuter med mange forskellige kompetencer og vidensområder. Alle fysioterapeuterne kan som udgangspunkt med sin grunduddannelse varetage dine behov, men der vil også være nogle, som grundet MANGE års erfaring eller nogle, som har valgt at udvide deres kompetencer udover grundniveau på forskellige områder, hvor henvisningen ikke kan benyttes, da disse besidder en viden, du som patient ikke kan forvente en ”almindelig” fysioterapeut kan varetage, og som derfor også vil række ud over det overenskomstmæssige basishonorar.
Der kan derfor være en fuld egenbetaling eller tillægsydelse ifm. konsultationen grundet speciale eller behov for øget tidsforbrug.

Det er gældende ved:

BørneFysioterapi v. Lene N. Bak
GynObs-Fysioterapi v. Janne M. Hansen
Arvæv/bindevæv/Brystkræft v. Karina S. Chrost (delvis egenbetaling)
Alle områder v. Peter V. Svendsen (undtagen i vederlagsfrit regi
Alle områder v.  Thomas Østergaard (undtagen i vederlagsfrit regi)

Find yderligere oplysninger om det enkelte personale ”her” eller kontakt klinikken på tlf. 98 37 38 55.

Hvor bestiller jeg tid?

For tidsbestilling til en konsultation henvises til vores hjemmeside: www.stfysiocenter.dk eller ring på 98 37 38 55 og snak men i receptionen.

Book behandling
Du kan nemt bestille hos os.
Book online her.
Kontakt os
Ring på 98373855
eller skriv til os: post@stfysiocenter.dk
Find vej
Hobrovej 13b, 9530 Støvring
> Rutevejledning
Åbningstider
Træningscenteret: Alle dage: 04:30-23:00
> Se åbningstider for receptionen her

Støvring FysioCenter hvor patienten er i fokus

Hos Støvring FysioCenter er vores mål at hjælpe dig med at opnå optimal sundhed og genoprette din livskvalitet gennem skræddersyet fysioterapi. Vi er dedikerede til at levere førsteklasses behandlinger, der adresserer en bred vifte af muskuloskeletale problemer, så du kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter uden smerter eller begrænsninger.

Hvorfor vælge Støvring FysioCenter?

Vi er stolte af vores engagement i at levere højeste standarder for fysioterapeutisk behandling og (genop)træning. Her er nogle grunde til at vælge os:

Erfaring: Vores team består af erfarne og veluddannede fysioterapeuter, der har høj viden inden for en bred vifte af behandlingsmetoder og teknikker.

Individuel tilgang: Vi forstår, at hver patients behov er unikke. Derfor skræddersyr vi vores behandlingsplaner nøje for at sikre de bedste resultater for dig.

Avanceret udstyr: Vi benytter os af avanceret udstyr og moderne teknologier for at tilbyde bedst mulig effekt i behandlingerne. -… og så har vi hjertet på rette sted!

Book din konsultation hos Støvring FysioCenter

Hvis du ønsker at opleve fordelene ved professionel fysioterapi, så kontakt Støvring FysioCenter i dag for at planlægge din første konsultation. Vores venlige og erfarne personale står klar til at hjælpe dig med at genopdage glæden ved en smertefri og aktiv livsstil. Lad os sammen arbejde mod dine sundheds- og trivselsmål.

Close Menu